2777
2789
عنوان

از زندگیم بریدم

178 بازدید | 16 پست

از اینکه دوساله پشت کنکورم متنفرم ، حالم از همه چی بهم میخوره حالم از این خونه و کتابا بهم میخورم حالم از پدر و مادرم و تعنه هاشون بهم میخوره حالم از فک و فامیل بهم میخوره

شاید هیچوقت فکر نمیکردم که از لحاظ درسی به همچین جایی برسم ، الان انگار یه آدم بی سر و پام

هیچ کسی منو تحویل نمیگیره ، واقعا حالم خرابه

دلم میخواد فرار کنم از این کشور بزنم بیرون اصلا نمیخوام نه درسو میخوام نه دانشگاه برتر بخدا دیگه خسته شدم ، امروز و فرداست یه مشت قرص بخورم خودمو راحت کنم، 😭😭 کاش من بمیرم این چه زندگیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی خواهر منم این وضعیتش بود ولی سال بعدترش دانشگاه قبول شد به امید روزای خوب طعنه و کنایه اطرافیان همیشه هست نمیشه تحمل کرد رو دل آدم سنگینی میکنه ولی به خاطر اینکه زودتر خلاص شی بهتر بخون

عزیزم مشکل باورهای خودته ، تا عوض نکنی موفق نمیشی ، هر جوری فکر کنی همون جور اتفاق می افته پس فکرهای مثبت باعث انرژی مثبت توی زندگیت میشه تا حالا از اینکه بدنت سالم هست شکر گذار بودی ، می دونی چقدر آدم وجود داره که همه چیز دارن جز سلامتی

دقیقا میفهمم مث خودت فکر می کنم..سال سومم هستم تازه

انقدر طی این چند ساله فشار خوردم ، از همه چیم گذشتم ولی الان وضعم اینه واقعا اخر دنیامه الان😭 ، انقدر دیگه حالم بده نمیتونم درس بخونم مدام تو گوشیم یا دارم گریه میکنم شبا استرس شدید دارم کاش بکنم از همه چی

عزیزم مشکل باورهای خودته ، تا عوض نکنی موفق نمیشی ، هر جوری فکر کنی همون جور اتفاق می افته پس فکرهای ...

این حرفا روم اثر نداره انقدر شنیدم دیگه بدم میاد ، شما نمیدونی من خیلی زحمت کشیدم انقدر نتیجه بد دیدم که هیچی دیگه برام اهمیت نداره فقط بابت زندگیم متاسفم

میدونی من چندبار کنکور دادم ؟ به روزای خوب فکر کن افکار بدت رو بنویس بعد پاره کن بنویس چرا این افکار اذیتت میکنن و آیا ارزش داره به خاطرشون آنقدر خودتو ناراحت کنی؟!

خانوادت هرچی هم که بگن بازم دوستت دارن و اصلا نمیتونن بدون شما زندگی کنن

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)