2777
2789
خب پس فرصتت خیلی محدوده تشریحیم نخوندی یعنی ؟اشکال نداره همین الانشم شروع کنی دیر نیست فقط کارت بیشت ...

مشاورمم همینو گفت امروز بهم نیمه دوم رو زودتر از ازمونای ازمایشی تموم میکنم بعدش میرم سراغ نیمه اول درکنارش یازدهمم میخونم و دهمم که زیاد خوندم توی خرداد مرور میکنم
ولی هیچ امیدی به امسال ندارم و میخوام بمونم برای سال بعد:)

بای بای نی نی سایت " 4 بهمن ۴۰۴ 🎀"

درسارو بخون درس به درس تستای مارک دارتو بزن اگه نزدی سختاشو بزن اگرم نشد ازمونای ازمایشی

اون نخونده هارو میشه برم سراغ کتاب تستام و هرجوری شده کار کنم؟ یا کمالگراییه؟
خودتم کنکوری هستی؟

بای بای نی نی سایت " 4 بهمن ۴۰۴ 🎀"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاورمم همینو گفت امروز بهم نیمه دوم رو زودتر از ازمونای ازمایشی تموم میکنم بعدش میرم سراغ نیمه اول ...

اخ قربونت بشم

دیر نیست ... حتی اگه نشد که مطمئنم اگه با انگیزه بخونی میشه حداقلش مسلط شدی برای سال بعد کارت راحت تر میشه

ولی تا فرصت داری از دستش نده امتحان کن تلاشتو بکن یا میشه یا نمیشه نشد هم فدای سرت دفعه بعد مهم نیست اصلا

اون نخونده هارو میشه برم سراغ کتاب تستام و هرجوری شده کار کنم؟ یا کمالگراییه؟خودتم کنکوری هستی؟

اره من که کنکوریم وسط درسا خسته شدم گفتم بیام استراحت نمیدونم چرا پام پا شد به اینجا 😬😅

اگه بیشتر می خوای کنکوری بخونی که درسو یه نگاه بنداز بعد با تستا یادش بگیر اینطوری هی برمیگردی به کتاب مرورم میشه ولی ما نهایی هم داریم درست نیست تمام وقتتو بزاری برای کنکور

هر کار می کنی فقط با برنامه پیش برو خداروشکر مشاور هم که داری دیگه کارت راحته بنظرم چیزی که الان باید کنترلش کنی استرسته (مث منم انقد بیخیال نباش وسط درس پاشی بیای اینجور جاها 😂)

دیگه چون خودمم باید برم فقط بهت بگم که

هر چیی شد امیدت رو از دست نده سخته تو این اوضاع درس خوندن سخته ولی نشدی نیست

تلاش و انگیزه زیاد نیاز داره خسته شدی هم عیب نداره خودتو فرسوده نکن گاهی نیازه همه چی رو ول کنی حتی شده برای یه ربع

بدون استراحت پیش نرو که داغون میشی الان نیازه بیشتر از همیشه هوای خودتو داشته باشی یه وقت خودتو با افکار نمی تونمو نمیشه اذیت نکنی

مطمئنم میتونی اگه بخوای با تمام وجودت😘