2777
2789
عنوان

همسر قشنگم👧

238 بازدید | 18 پست

نمی دونم الان کجایی داری چکار می کنی اصلا این پیامم می خونی یا نه اما مراقب خودت باش نه اینکه فقط مثلا مراقب باشی پات پیچ نخوره بیوفتی زمین یا اینکه از خیابون رد میشی ماشین بهت نزنه بلکه مراقب قلبت هم باشی کس دیگه جزمن نیاد داخلش پسرا تیکه انداختن خواستن شماره بدن اصلا توجه نکن بی محلی کن حجابت کامل رعایت کن آرایش مارایش اصلا نکن رژلب نزن بدم میاد ضدآفتاب و آب رسان و سرم ویتامین سی اینا اشکال ندارع سبیل هاتم بزن خودم با مامانت حرف میزنم دعوات نکنه(شوخی کردم بی جنبه نباش عشخم) دیگه رفتیم خونه خودمون اونجا فقط برا خودم خشکل پشکل کن منم کم کم کارام راستو ریست شه احتمال زیاد برج دو به بعد بیام جلو قول میدم امشب از نی نی سایت لفت بدم دیگه نیام دعوام نکن اینقد...

بوس بوس😘😘

و قسم به هنگامی که دل ات را شکستند پناهی جز پروردگارت نخواهی یافت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چرا نامه فدایت شوم عشقت رو اینجا فرستادی داش🤣

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
الان چرا نامه فدایت شوم عشقت رو اینجا فرستادی داش🤣

فکر کنم طرف اینجاست😂😂😂

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
فکر کنم طرف اینجاست😂😂😂

دقیقا اما هنوز نتونسته شماره یا آیدی ازش بگیره طفلکی🤣

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫