2777
2789
عنوان

دلم بچه می خواد

211 بازدید | 22 پست

الان نیاد بگید وای نیاررر و فلان

این مسأله کاملاً شخصی

من و همسرم یک بچه داریم وضع مالیمونم خوبه

من هم شاغلم و درآمدم با شوهرم برای خرید خونه و ماشین به اشتراک میذاریم

من بچه دوم میخوام همسرم میگه نه ما چند بار جلوی بچمون بحث کردیم پس نباید دومی بیاریم و کاملاً چون خودش نمی خواد داره به من تحمیل میکنه

الان تصمیم داره خونه سومی بخره با کمک همدیگه منم میخوام بگم ما که یک بچه داریم یک خونه بهش میدیم و هزینه دانشگاه و ازدواجش هم تا اون موقع درمیاریم پس خونه سوم برای چیه منم پولم خرج خوش گذرونی خودم میکنم چون بچه یک دوم ندارم که نگران خونش و هزینه هاش باشم

به نظرتون اینطوری حرصم خالی میشه؟

صرفاً سواله برام، ما از کمترین حقوق انسانی محرومیم، چرا میخواید فرزند دیگه ای هم داشته باشید؟

خونه هم داشتنش سرمایه است، به جایی برنمیخوره.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این موضوع به مخودشون مربوطه

منم چیزی نگفتم. صرفاً سوال پرسیدم که نقطه نظرشون رو درک کنم.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

صرفاً سواله برام، ما از کمترین حقوق انسانی محرومیم، چرا میخواید فرزند دیگه ای هم داشته باشید؟ خونه ه ...

خب چرا باید خودم تو مضیغه بذارم وقتی لازم ندارم

من با شما هم نظر نیستن

چ بد

تک فرزندی خوب نیست

آره بنظرم بگو دلیلی نداره انقدر مال جمع کنیم، بگو تو با پول خودت خواستی بخر ولی من انگیزه ای واسه جمع کردن ندارم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜