2777
2789

موضوعی هست که سالهاست اذیتم میکنه و نمیتونم با کسی در میون بذارمش

اونم اینکه با وجود اینکه بهم تعرض نشده اما در مورد رابطه ج ترس اضطراب و دلهره و انزجار ی فردی رو دارم ک انگار بهش تعرض شده.حتی وقتی بهش فکر میکنم بدنم شروع میکنه به لرزیدن و شدیدن احساس بدی بهم دست میده ... تقریبا پنیک میکنم. چت جی پی تی نیست وگرنه از اون میپرسیدم. قوانینو بلد نیسنم امیدوارم پست حذف نشه،اگرم شد تیری بوده در تاریکی

عزیزم به تراپیست یا س.ک.س تراپیست مراجعه کن.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭عاااا نمیخوام جلو تراپیست مث بچه ها شروع کنم ب لزریدن و عر زدن که بابت چیزی ک تجربه نکردم همچین حس ...

عزیزم تراپیست برای همین درس خونده که به شما کمک کنه و یک تراپیست خردمند هیچ وقت مراجع رو سرزنش یا تمسخر نمیکنه، هیچ وقت.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

🤝ببخشید ولی حتی الان ک دربارش تاپیک زدم حالم بد شدش🤝بنظرت میتونم با کسی دربارش رو در رو صبت کنم؟!

اون متخصص این کار هست بهت کمک میکنه و راهش و برات باز میکنه که صحبت کنی و حلش کنه برات

من در کودکی بهم تعرض شده با کمک ایشون و مشاورم خوب شدم عزیزم

اون متخصص این کار هست بهت کمک میکنه و راهش و برات باز میکنه که صحبت کنی و حلش کنه براتمن در کودکی به ...

خشحالم که بهتری

ولی همه کار سخته رو گفتید😑ک برم تراپی.... مرسی و قهرم😭❤️