2821
2789
عنوان

اب نمکه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 56 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هب فراموشش نکنی چ سودی داره؟مال من سعی در جلب توجهم داره با استوری های خودش

خب دقیقا اون نمیخاد ک فراموشش کنی میخاد با این کاراش تو رو تو اب نمک نگه داره و هر وقت دلش خاست بیاد سمتت یجورایی نه میخاد باهات باشه فعلا نه میخاد ک از دستت بده ؛

اون میخاد کاری کنه خودت بری سمتش ک اصلا نباید بهش محل بدی

خب دقیقا اون نمیخاد ک فراموشش کنی میخاد با این کاراش تو رو تو اب نمک نگه داره و هر وقت دلش خاست بیاد ...

فک کن تو این ی سال داروسازی قبول شدم

کلی پیشرفت کردم ک برم ب اون پیام بدم؟

ک هر شرط و شروطی دلش خواست بذارع

هر چی هم شد بکه خدافظ؟

فک کن تو این ی سال داروسازی قبول شدمکلی پیشرفت کردم ک برم ب اون پیام بدم؟ک هر شرط و شروطی دلش خواست ...

خب دیگه الان پیشرفت کردی لولت اومده بالا اونم سوخته روش نمیشه بیاد سمتت چون میدونه ردش میکنی برای همین میخاد کاری کنه تو بری سمتش اما دیگه در حدت نیست و نمیدونه دیگه آدم حسابش نمیکنی😏

خب دیگه الان پیشرفت کردی لولت اومده بالا اونم سوخته روش نمیشه بیاد سمتت چون میدونه ردش میکنی برای هم ...

خیلی سعی میکنه توجهمو جلب کنه

عکس از ماشین جدیدش استوری میکنه

چمیدونم عکس از گربه( من دوس دارم ) میذاره

دو مین بعد من استوری میذاره اصن روانی شده

چون کسی رو داره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792