2821
2789
عنوان

اب نمکه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 56 پست
پس چی؟

هیچی ، چیز خاصی نیست ، کات کردین تموم شده

استوری بقیه رو هم لایک میزنه یا ریپلای میکنه

منم ممکنه همزمان با یه نفر دیگه استوری بذارم ، یا یه چی ذخیره کردم دلم بخواد اون لحظه استوریش کنم ، زیاد ربطی به استوری و ریپلای نداره ، حتی جلب توجه هم نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی ، چیز خاصی نیست ، کات کردین تموم شده استوری بقیه رو هم لایک میزنه یا ریپلای میکنهمنم ممکنه همزم ...

استوری خودش جلب توجهه

از گربه متنفر بود ولی من عاشق گربه بودم الان گربه استوری میکنه

من استوری میذارم دو مین دیگ با همون محتوی میذاره

ینی چی تیر توی تاریکی میندازه

میخواد ببینه میتونه توجهتو جلی کنه یا نه

منتظره واکنش نشون بدی وبگی چرا این کارارو میکنی

به عبارتی اونقدری ترسوعه که نمیتونه حرف دلشو بهت بزنه همینجوری طناب میندازه بلکه تو بری سمتش

بازم میگم اگر عرضه ابراز علاقه نداره در اینده عرضه هیچ کار دیگه ای هم نداره

ما خیلی شدید کات کردیم

فکر میکنم اللن غرورش واسش مهم تره

ب هر خال دیگ گذشته فقط این برام سوال بود

استوری خودش جلب توجههاز گربه متنفر بود ولی من عاشق گربه بودم الان گربه استوری میکنهمن استوری میذارم ...

خوب این یه جاش میلنگه اما اما کسی که شجاعت جلو اومدن نداره ارزش نداره ، یه مدت هاید استوریش کن استوریاشم سین نزن ببین چه واکنشی داره

خوب این یه جاش میلنگه اما اما کسی که شجاعت جلو اومدن نداره ارزش نداره ، یه مدت هاید استوریش کن استور ...

ما خیلی شدید کات کردیم

و از طرف اون کات شد

بعدش من درس خوندم دانشگاه رشته خوب قبول شدم

فکر میکنم میترسه ک چیزی نمیگه

ب هر حال گذشته دیگ

من فقط رفتارش برام عجیب بود

ما خیلی شدید کات کردیمو از طرف اون کات شدبعدش من درس خوندم دانشگاه رشته خوب قبول شدم فکر میکنم میترس ...

پس اصلا برات مهم نباشه صرفا داره میسوزه

من جای شما بودم شماره ش رو حذف میکردم و دیگه بهش فکر نمیکردم

دقیقا اکس من پدرصگ همین کارارو میکرد ک من فراموش نکنم همش با لایک استوری و این چیزا خودشو بهم یاد او ...

هب فراموشش نکنی چ سودی داره؟

مال من سعی در جلب توجهم داره با استوری های خودش

پس اصلا برات مهم نباشه صرفا داره میسوزه من جای شما بودم شماره ش رو حذف میکردم و دیگه بهش فکر نمیکردم

راستش منم چون داروسازی قبول شدم گذاشتم ببینه و بسوزه

و استوری هایی ک میذارع رو یا اصن نمیبینم یا اگ روزی ببینم خیلی دیر میبینم

راستش منم چون داروسازی قبول شدم گذاشتم ببینه و بسوزهو استوری هایی ک میذارع رو یا اصن نمیبینم یا اگ ر ...

اووووووووه آفررررررررین 👏👏👏

پس دیگه سوزوندنش کافیه ، شماره ش رو حذف کن و دیگه هیچوقت اجازه نده کسی که خدا از زندگیت حذفش کرده دوباره برگرده

اووووووووه آفررررررررین 👏👏👏پس دیگه سوزوندنش کافیه ، شماره ش رو حذف کن و دیگه هیچوقت اجازه نده کسی ...

مرسی عزیز دلم

اره قصدم این بود نت درست شد

عکسمو با ی دسته گل بزرک استورس کنم و حذفش کنم😂

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز