2789
ماه تولدمون به ترتیب من تیر اون اسفند مادرشم غزال

ببین عزیزم حالا علت کاتتون یا قهر و فاصلتون انگار خیلی یهویی اتفاق افتاده و هنوز تو شوکی.به شدت بهم ریخته و دلتنگ میبینمت.آقا خیلی بلاتکلیف و دودله نمیدونه چه تصمیمی بگیره یا چه اقدامی کنه. ولی دوستت داره.رابطتون براش ارزشمند بوده و هست. یکم این بی خبریه ادامه داره. اما ۱ تا ۴وعده که خیلی نزدیک شاید نباشه اما دورم نیست. میتونه تو همین بهمن باشه.برگشت هست.صد در صد صحبت داری و اتفاقا انقدری یهویی پیش میاد سوپرایز میشی.و اینکه برگشت پی اممو ریپ بزن. زیاد نمیام تو سایت ولی چک میکنم💓

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به قدری درخواست دوستی و ریپلی تو تاپیک قبلی و این تاپیک هست واقعا نمیتونم همرو جواب بدم.

عذرخواهی میکنم🤍

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️
ببین عزیزم حالا علت کاتتون یا قهر و فاصلتون انگار خیلی یهویی اتفاق افتاده و هنوز تو شوکی.به شدت بهم ...

قربونت برم عزیزم خدا از دهنت بشنوه بخدا هروز گریه میکنم بخاطرش💔😭

قربونت برم عزیزم خدا از دهنت بشنوه بخدا هروز گریه میکنم بخاطرش💔😭

نگران نباش.سوپرایز میشی حتما💓

عزیزمی