2777
2789
این مردارو ننشون لوس وپرو بارشون اورده من پدرشوهرم با مادرشوهرم خیلی بد رفتار میکنه این جاکشم تربیت ...

فکر کنم با پدرتم همینجوری رفتار میکردی که الان داری با شوهرت رفتار میکنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارهاگه با کمر بند چرم بزنی ک دیگه بهتر...منخودم خریدمشوهر کردم بزنمش😌

توی اینستاگرامم یه پیج خصوصی تبلیغ کمربند پانچی، پانچ یعنی بافت آهنی دار توی پیجش گذاشته بود من هم مثل خودت ازدواج نکردم اما کمربند پانچیِ مشکی برای کتک خوردنم اینترنتی فعلاً سفارش دادم البته خیالپردازی میکنم شاید هم بروم خارج ازدواج کنم چون اینجا بحث کردن درمورد این فانتزیها ممنوع شده است،،،

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است

توی اینستاگرامم یه پیج خصوصی تبلیغ کمربند پانچی، پانچ یعنی بافت آهنی دار توی پیجش گذاشته بود من هم م ...

من دارم شوخی میکنم تو چیو جدی گرفتی؟:/

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

من دارم شوخی میکنم تو چیو جدی گرفتی؟:/

شوخی کردن را با متن نمیشود تشخص داد خودم که واقعاً جدی گفتم درضمن بنده پسری دهه شصتی هستم و سیمکارتم فکر کنم مال مادرم هست یعنی من چون سربازی نرفته ام هیچ سیمکارتی به اسمم نیست البته وقتی دانشگاه می رفتم سیمکارتی به اسم خودم داشتم دوره ما یعنی وقتی دانشگاه می رفتم اینترنت برای موبایل در ایران ممنوع بود سال ۱۳۸۶ منظورم هست که دانشگاه می رفتم و علت ول کردن دانشگاهم به علت نبود اینترنت بود البته خانواده من فقیر بیچاره بودند و توانیایی مالی کامپیوتر و هزینه ی بالای اینترنت را در آن دوره نداشتیم خلاصه افسردگی من به همین دلایل هست،،،

شوخی کردن را با متن نمیشود تشخص داد خودم که واقعاً جدی گفتم درضمن بنده پسری دهه شصتی هستم و سیمکارتم ...

چطور این چرت و پرتا به ذهنت میرسه؟!

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

چطور این چرت و پرتا به ذهنت میرسه؟!

منظور شما کدام چرت و پرت ها است ؟؟؟ اینکه کمربند پانچیِ مشکی برای وقت ازدواجم سفارش دادم یا اینکه اینترنت دوره ما ، مختص ثروتمندان بود ؟؟؟ یا اینکه گفتم افسردگی ام به این دلایل هست ؟؟؟ یعنی زیگموند فروید، روانشناسی هست که علت افسردگی را سرکوب امیالی مثل لذت بردن از کتک خوردن دانسته یعنی در سایت های داخلی راجع به این مسئله مقاله و کلیپ زیاد است و چرت پرت نگفتم توی آپاراتم هست خودم هم نمونه زنده و مستند این ادعا هستم که علمی هم ثابت شده است،

لیاقت امثال تو همون مردای کتک زنن ک میای اینجا براشون میمالی عشقم برو خب از تاپیک ناراحتی بدو برو تو ...

اینایی که میگی واقعی نیست ، فانتزیته...

مطمئنم شوهرت دیشب سیاه و کبودت کرده