2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر شما احمقیداون هم وایمیسته نگاه میکنه؟ بدتر میزنه

فیلما رو دیدی خانومه میزنه توی گوش شوهرش

بعد میچرخه قهر میره

آقاهه دستشو میذاره روی لپ سرخ شده اش

در حالی که از درد ناله میکنه

یه قطره اشک از گوشه چشمش اویزونه

دنبال خانومه می دوئه

صدا میزنه نفسم ،عزیزم

نروووو

بری من میمیرم

اونو تعریف میکنن

اگه نیان اینجا یه دستم منو بزنن😵💫

ما یه همسایه داشتیم مرد به زن اخم میکرد برادر زنهاش میومدن با کمربند دومادشون را سیاه میکردن، خط و ن ...

چه خوب برا همینه همیشه داداش بزرگ میخواستم 🤣

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

این مردارو ننشون لوس وپرو بارشون اورده من پدرشوهرم با مادرشوهرم خیلی بد رفتار میکنه این جاکشم تربیت شده اون خونوادس باید ادمشون کرد اینا فک میکنن هنوز زمان شورت علی خان قاجاره دوره مرد سالاریه باید گربه رو دم حجله کشت تا فکر نکنن زناشونم مثل مادراشون توسری خورن هرکاری کنن بگیم چشم زارت

بله عزیزم شوهرمن صبح یبار و ظهر و شبم یبار خودش میره با رقص کمربند میاره میگه تا نزنی درِ کونم از جل ...

یجوری میزنی سیاه کبود شه یا نههه، این ... مال کیه😂😂😂😂

چه خوب برا همینه همیشه داداش بزرگ میخواستم 🤣

دعا کن شوهرت اهل باشه، داداش بزرگ که سهله شوهر بد باشه ملائکه هم نمیتونن کنترلش کنن الان20ساله شوهرم دست روم بلند نکرده دعوام میکنه اما کتک اصلا

استارتر الانه آقایون سایت بیان کامنت بذارن بگنبرای همینه از ازدواج میترسیم🤪

بزا بترسن یه عمره تو این سایت تایپک کتک زدن خانومارو میبینیم بزا یه بار برعکس شه