2777
2789
عنوان

لثه قرمز

50 بازدید | 14 پست

بچها یه قسمتی از لثه ام قرمز و داغه دکتر رفتم الکی دندونم رو کشید دیدم ریشه سالمه انتی بیوتیک بهم دادن یه ذره بهتر شد ولی دوباره برگشت دهان شویی ابنمک هم میزنم خیلی دکتر رفتم کسی بودخ اینطوری؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

التهاب داره. جرم گیری. نخ دندان مداوم و مسواک

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
اره بالای دندون نیش

اون بخش لثه رو ببین تحلیل نرفته؟

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
دندونم رو کشید دوتا دندون ندارم که نخ بکشم برام ایمپیلنت کرد مسواک مرتب میکنم

واترجت هم خیلی خوبه استارتر فشار آب غذاها رو کامل خارج میکنه .. التهاب لثه رو مسواک و... مرتب بزنی میره

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
نمیدونم نمیفهمن ک دکترا

الان اون قسمت قرمزه دندون کشیده شده و خوب نشده التهاب میتونه باشه اگه درد نداری و بقیه دندون هات مشکلی نداره و جرم دندون هم نداری

بیخیال شو یا برو پیش متخصص بیماری دهان

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
واترجت برا چیه لثه ؟

برای لثه و دندون... آب با فشار از لای دندون و لثه رد میشه و نمیذاره دندونا جرم بگیرن و لثه التهاب بگیره

2790
2778
2791
2779
2792