2777
2789
عنوان

گرفتگي صدا

74 بازدید | 11 پست

دوستان شما تاحالا تو اطرافتون كسي بوده كه ندول حنجره داشته باشه و صداش خش دار بشه؟اگه اره ميدونيد بايد چه اقداماتي براي درمانش بكنه؟

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو دکتر..
بعدش گفتار درمان
عکس گرفتی از حنجره ات؟
اگه ندوله یه سری موارد رو خود دکتر بهت میگه رعایت کنی
رعایتشون کنی بهتر میشه و خوب میشه
نذار شدید بشه
اگه خیلی بزرگ بشه شاید عمل لازم بشه ولی وقتی کوچیکه خود به خود رعایت کنی از بین میره بعد 6 یا هفت ماهی

(:blooming.. and this time it's a revolution

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتار درمانی اگه کرجی برو پیش دکتر هادی رضایی فرد متخصص گفتار درمانی و حنجره کارش عالیه

ممنونم عزيزم از راهنماييت اره درسته فكر ميكنم دوباره بايد برم دكتر و گفتار درماني البته بار اول نيست هر وقت عصبي بِشم يا هوا الوده بشه برميگرده 😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو دکتر..بعدش گفتار درمانعکس گرفتی از حنجره ات؟اگه ندوله یه سری موارد رو خود دکتر بهت میگه رعایت کن ...

ممنونم از راهنماييت عزيزم اره درسته بايد همين كار رو بكنم 🙏🏻🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگران نباش 99 درصد ندول ها با رعایت خوب کردن از بین میرن و خوب میشن :>چیز خاصی نیستفقط حتما بگو د ...

ان شالله 😮💨

البته از ديروز كلا استراحت صوتي دادم بِه خودم و صحبت نميكنم سعي دارم بِه دكتر و گفتار درماني نرسه حتي الامكان چون بار چندمه كه اينجوري ميشم 🙎🏻♀️🫤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاالله به زودی خوب شی حتماً برو پیشش خیلی حاذقه

ممنونم بله حتما اسمشو برداشتم البته تهرانم ولي اگر بدونم سريع خوب ميشم ميام تا كرج😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم بله حتما اسمشو برداشتم البته تهرانم ولي اگر بدونم سريع خوب ميشم ميام تا كرج😊

از تهران تا کرج فاصله زیاد نیست که عزیزم من بخاطر درمان چشام هر چند ماه یا هر چند هفته ۷ ساعت میرفتم یه شهر دیگه سر جمع ۱۴ ساعت میشد

دکتر خوبیه ان شاالله نتیجه میده حتماً برو

از تهران تا کرج فاصله زیاد نیست که عزیزم من بخاطر درمان چشام هر چند ماه یا هر چند هفته ۷ ساعت میرفتم ...

ان شالله عزيزم باشه فردا تماس بگيرم ببينم نوبت دهيشون چطوره 🙏🏻😍ممنونم از راهنماييت

1
5
10
15
20
25
30
35
40