2777
2789
عنوان

اگه خانواده شما مخالف باشند

189 بازدید | 17 پست

.. دختر و پسر همو میخوان هرچند عقلانی نیست ( من دانشجو پزشکی ایشون دانشجو فرهنگیان ابتدایی ) به هرحال پدر و مادر من مخالفن و پسره هم تو همین وضعیت میگه اگه یه بار پدر و مادر من بیان خواستگاری و نه بشنون دیگه نمیان ... چی بهش میگین؟ گفتم اگه واقعا یه بار بیاین بگیم نه تمومش میکنی ؟ گفت آره .. پدرو مادر من هم قطعا میگن نه ... واقعا این پسر ارزش دعوای من با خانوادم رو داره ؟ من ۲۰ سالمه ایشون ۲۴

به کسی گفتم خداحافظ که دلم می خواست تمام عمرم روباهاش زندگی کنم....💔

نه،ارزش نداره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کن بعدا پزشک میشی و شیفت شب و ..

بعد تخصص و...

اون وقت می تونی با غیر همکارت ازدواج و زندگی گنی؟

ببین عاقلانه فکر کن

البته من خیلیا رو دیدم که همسرشون مهندس هستن و خودشون پزشک

ولی بنظرم حق داره ها... از لحاظ وفاداری نمیگم ولی خب وقتی شما میخواین نه بگین چرا بیان پس

ازونجایی که باهم آشناهم هستین

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

ببین سیسی هیچ پسری ارزش اینو نداره بخاطرش مامان باباتو برنجونی نکن عاقبت نداره پشیمون میشی به خدا

بسپار به خدا

اون بهترشو سره رات قرار میده

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام  حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)