2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 29 پست
چرا نمیزارن. عقلت میرسه چی بده چی خوبه. چرا اینجوری هستن خب یه مشاوره برو ببین چی میگه ببین باازدواج ...

چه بدونم به بهونه اینکه به جامعه اعتماد نداریم ، مردم چی میگن و... نمیزارن برم.

من تا الانشم جز کلاس اگه ثبت نام کرده باشم جایی حق ندارم برم

ممنونم از نصیحت🩷

اینکارو نمیکنم

فقط شدیداً بهم ریختم

Got nothing to say

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بدونم به بهونه اینکه به جامعه اعتماد نداریم ، مردم چی میگن و... نمیزارن برم. من تا الانشم جز کلاس ...

واقعا. منو ببخش من نخواستم اینجور بشه خواستم کمک کرده باشم ولی ببخشید واقعا. اگه. کاری از دستم برمیاد بگو. تا کمک کنم حالت بهتر بشه

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
مردسالاریپوشش فقط چادرکار نهخونه کنار مادرشوننه خودش دوستی داشته باشه نه همسرش که برن بیرونکلا خشک و ...

آبجی یعنی تا این حد تو این زمونه!!!!!!

من خودم نسبت به همسر آینده ام تعصب دارم ولی نه به این شکل

آبجی یعنی تا این حد تو این زمونه!!!!!!من خودم نسبت به همسر آینده ام تعصب دارم ولی نه به این شکل

آره بخدا تا همین حد

فکر کنم از خواستگار سنتی جز این قرار نیست ببینم

Got nothing to say

آره بخدا تا همین حد فکر کنم از خواستگار سنتی جز این قرار نیست ببینم

من هم خواستگار سنتی انجام میدم ولی همچنین چیزا ندارم.به سری حریم معتقدم نه اینجوری.

من مشکلم سرجلسه خواستگاری اینکه نمتونم با دختر خانم ارتباط برقرار کنم باورتون میشه نمیدونم راجب چی صحبت کنم

واقعا آبجی راهکاری واسه این مشکلم داری بگوراجب چی باهش صحبت کنم؟شاید خنده دار باشه ولی نمیدونم از کج ...

واسه منم بزور حرف میزدن

ولی در کل درباره انتظارات از زندگی و طرف مقابل ، خط قرمزا ، حد و حدود رفتار با جنس مخالف بنظرشون تا چه حد اوکیه ووو

شاید خنده دار باشه ولی برا من حتی اینکه تفریح و سرگرمی طرف مقابل چیه هم مهمه

فکر کنم تو گوگل اطلاعات بهتری باشه ، خودم اینجا دارم از بقیه راهنمایی میخوام

Got nothing to say

واسه منم بزور حرف میزدنولی در کل درباره انتظارات از زندگی و طرف مقابل ، خط قرمزا ، حد و حدود رفتار ...

آبجی اگه بخوام نظرمو واست راجب این موضوع بگم.

در کل مردها یکم روت حساس باشن یا سنتی باشن کمتر خیانت میکنن حامی هستن شاید یکم افکارت مردسالارانه داشته باشن ولی واقعا همجوره پشتتن

آبجی اگه بخوام نظرمو واست راجب این موضوع بگم.در کل مردها یکم روت حساس باشن یا سنتی باشن کمتر خیانت م ...

قبول دارم تا حدی

ولی یه شرایط مناسب همه نیست

تخم مرغ تو آب جوش سفت میشه و سیب زمینی نرم

به شخصه تو چنین محیطی افسرده میشم

مرد میره سر کار دیر برمیگرده، یه خانومی تو خونه حالش خوبه ، یکی مثل من فعالیتی نداشته باشه افسرده میشه

Got nothing to say

قبول دارم تا حدیولی یه شرایط مناسب همه نیستتخم مرغ تو آب جوش سفت میشه و سیب زمینی نرمبه شخصه تو چنین ...

نه نه منظورم این نبود بشینی تو خونه مردهای سنتی نمیگن خانمشون بشنن تو خونه الان دیگه زمونه عوض شده. خیلی از مرد های سنتی با شغل همسر مشکلی ندارن با نوعش مشکل دارن مثلا من خودم با شغل آرایشگری همسر مخالفم . طرف اگه بتونه ساپورت مالی ات کنه میتونی برنامه های تفریحی تون انجام بدی شغلی هم نداشته باشی مهم نیس تو جامعه هم هستی

نه نه منظورم این نبود بشینی تو خونه مردهای سنتی نمیگن خانمشون بشنن تو خونه الان دیگه زمونه عوض شده. ...

اها خب این که بد نیست...

فکر کردم منظور مثل همینا که بهم میگن

Got nothing to say