2777
2789
عنوان

ازدواج

174 بازدید | 29 پست

انقدر کلافم، انقدر تحت فشارم، تنهام

از ازدواج بدم میاد ولی واسه ندیدن بعضیا میخوام ازدواج کنم برم، ولی حتی خواستگار نرمالم ندارم، همشون داغون

چیکار کنم

خستم

خیلی خستم از همه چی

Got nothing to say

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه فقط باید ازدواج کنی تا اوکی بشه همه چی. فقط. کافیه فاصله رو حتی تو خونه با خانواده. رعایت کنی

نمیذارن که

خواستم برم کارکنم اینم هزار جور بهونه آوردن

نمیخوام خونه بمونم

Got nothing to say

انتظاراتو یکم پایین بیار

من انتظارات زیادی ندارم

اینا که میان از این غیرتیای بیخودن که میگن زن یا فقط خونه باشه یا تدریس کنه

و به همه چی گیر میدن

Got nothing to say

من انتظارات زیادی ندارماینا که میان از این غیرتیای بیخودن که میگن زن یا فقط خونه باشه یا تدریس کنهو ...

آبجی من یه کارمند ساده هستم خواستگاری یه دختری رفتم یه انتظاراتی ازم داشت کلا از زندگی ناامید شدم

۲۶

چرا نمیزارن. عقلت میرسه چی بده چی خوبه. چرا اینجوری هستن خب یه مشاوره برو ببین چی میگه

ببین باازدواج کردن و رفتن. از چاله میفتی. تو چاه. عمیق و بزرگ. و تا بیایید بیرون. از دست. میری. اگه. همونایی که نخواهی ببینمشون. اون موقع نیاد کمکت. دیگه. کلا. یا تااخر عمر میری برای خودت. دیونه میشی. یا. اگه بیان. بازم دیونه میشی. از شکستی که خوردی.

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
آبجی من یه کارمند ساده هستم خواستگاری یه دختری رفتم یه انتظاراتی ازم داشت کلا از زندگی ناامید شدم

هرکسی یچیزایی از زندگی میخواد دیگ

مادیات برای هممون مهمه تا حدودی، حالا واسه بعضیا زیادتر

خواستگارای خود من اوضاع مالی خوبی داشتن ولی با باورا و رفتاراشون مشکل دارم، میدونم نمیتونم کنار بیام

Got nothing to say