2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی

369 بازدید | 35 پست

۴روزه درگیراین مرض کشنده شدم که داره قشنگ جونموازم میگیره.

شب وروزم گریست.به شدت ناحیه تناسلیم میسوزه موقع دفع ادرار جیغ میزنم ازدرد.

داروهاموباکمترین مقداراب میخورم که کمتر دستشویی کنم.

دیروز رفتم دکتر بهم پمادوقرص داده گف چند روزی طول میکشه خوب بشی مسکن بخور.مسکنم شایدنیم ساعت تاثیر داشته باشه.

توروخدا تجربه ای ازاین ویروس داریدبگیددردش کمتربشه.

(تبخال تناسلی بازیگیل تناسلی فرق داره)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوریه استاتر مثل همین که روی لب میزنن؟! خب معلومه دردناکه اون ناحیه پر از عصب و مویرگهای خونی

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

علائمت چی بودمن دوسپسرم دستشوزد بهم ازاون موقع خارش سوزش ترشح دارمبنظرت منم گرفتم؟

روز اول خارش فک کردم عفونت گرفتم ازفرداش اطراف واژنم شروع کرد دونه زدن به این دونه هاابدارشدن نوکشون سفیدشد.هرروز بیشترشد.تعطیلات بودنتونشتم برم دکتر تادیروزرفتم روزی چندبارمیترکن ومایع زرد رنگی ازشون خارج میشه

چجوری منتقل میشه

دکترگف درصد زیادی از رابطه ودرصدی هم ازاستخروجاهای عمومی

من همسرم نداره چیزی ازتبخال روی بدنش

همسایه طبقه بالای خونمون باهام پوسته چندباری شلوارموازم قرض گرفته پوشیده من بدبختم کم رو نه نمیتونم به هیچکس بگم.چندوقتی بوددرگیردکترزنان بودولی میگف فیبروم دارم.من شکم به اونه فک میکنم قایم میکردبه چه دلیل میره دکتر

تبخال تناسلی مثل زگیل خطرناکه و از روابط متعدد منتقل میشه یا نه فرق میکنه؟

مث زیگیل خطرناک نیس

ولی هیچوقت خوب نمیشه همیشه تو یدن میمونه وقتی سیستم ایمنی بدنت ضعیف بشه برمیگرده باید مواظب باشی

روز اول خارش فک کردم عفونت گرفتم ازفرداش اطراف واژنم شروع کرد دونه زدن به این دونه هاابدارشدن نوکشون ...

سریع قرص آسیکلوویر بخور

هر ۸ ساعت

که این دانه ها بیشتر نشن؛ جلوی رشدشو میگیره

قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ بخور روزی یک دونه

قرص فلوکونازول هم خوبه

خوب میشه نگران نباش