ali_yawg مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 68 عنوان حقوق فرهنگیان 392 بازدید | 33 پست کسی میدونه حقوق معلم چقدره (فرهنگیان) 1404/10/29 | 19:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فعلا_نت_نیمه_ملی_شده عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 147 من دانشجو معلممخوابگاهی امبه دوستام ۵ میدن به من ۶.۸۰۰هر کی هر کیه😐 و تن فدای وطن🫀🌙💜اگر مخالف نظرم هستی ریپلای نزن🙏🏻
persiann عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 178 حقوق زیادی نیستولی خب بستگی به سال های خدمت و منطقه خدمت و ...هم داره
strawberrygal عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7906 ۱۵ علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 12695 من دانشجو معلممخوابگاهی امبه دوستام ۵ میدن به من ۶.۸۰۰هر کی هر کیه😐 حواست باشه ببین کسریات اعمال میشه گاهی خودشون کسریات اعمال نمیکنن ک آخر سر پول گنده ب عنوان بدهی بگیرن میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
فعلا_نت_نیمه_ملی_شده عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 147 حواست باشه ببین کسریات اعمال میشه گاهی خودشون کسریات اعمال نمیکنن ک آخر سر پول گنده ب عنوان بدهی ب ... بله اعمال میشهاز یکی بیشتر بر میدارناز یکی کمتر و تن فدای وطن🫀🌙💜اگر مخالف نظرم هستی ریپلای نزن🙏🏻