2777
2789

سلام شماهارو به قرآن قسم کمکم کنید پسر ده ماهم داشت با خودش بازی میکرد منم دراز کشیده بودم شیر میدادم شیر میخورد بازی میکرد رو تشکش بود نمی دونم چی شد تعادلشو از دست میده با شر میاد رو‌موکت حالت نشسته بوده از گریه هلاک شد بچم بعدش دیدم دماغش خونیه یکم خونیه بعد گریه باهاش بازی کردم خندید به نظر شما چیزیش شده

آدم یک « بودن» است و انسان یک «شدن» است✓

با صورت خورد زمین؟

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم نگران نباش. تا یکی دوساعت زیر نظر بگیرش باهاش بازی کن سرگرمش کن ببین همه چیز نرماله یا نه که قطعا هست. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

خدا لعنت کنه خیلی بد گریه کرد بچم از لحاظ مغزی مشکلی پیدا نکنه خوبه بیچاره میشم انقد گریه کردم خودمو زدم اما چه فایده

آدم یک « بودن» است و انسان یک «شدن» است✓
آره فکر کنم پیشونیش بود من پشتش بودم 

اهان خوب با دماغ خورهه دماغش اسيب ديده 

چيز مهمي نيست

بعدش شير ميتونه بخوره ؟؟تعادل داره؟؟

اگه اره چيز مهمي نيست

ولي حتما ببر يه تصوير برداري ميكنن خيالت راحت ميشه

خب حتما" دماغش یه کوچولو خورده زمین ،نگران نباش تا چندساعت حواست بهش باشه اگه دیدی همه چیش عادی هست پس چیز خاصی نیست،پسر منم کوچیکتر بود خیلی اینور اونور میخورد وای که چقدر برای هر کدوم استرس کشیدم

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا