2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مادرم این مدلی بود و از یه سنی به بعد منم عصبی و پرخاشگر شدم از صدای مادرم متنفرمممم صدای داده ...

عزیزم حرفت درسته پدر و مادر الگوی بچه شون هستن

ولی من موقعی که تصمیم به بچه دار شدن گرفتم از همه لحاظ اوکی بودم که بچه دار بشم ولی به هیچ عنوان به بچه ی دوم فکر نمیکنم چون اصلا شرایطش رو خودم ندارم ، خود بچم با مشکلاتش و اختلالی که داشت باعث شد من افسرده بشم و بعدش هم بیماری پدرم سرطان خواهرم و همکاری نکردن شوهرم تمام مسئولیت و بار زندگی رو دوش منه همش دست به دست هم داد تا افسردگی بگیرم

الان هم در حالت عادی حالم خوبه من داد نمیزنم چون خیلی میترسه ولی چون خیلی لوسه اگه یه زره صدامو بالا ببرم ناراحت میشه دوست داره همیشه با جون و قربون و عشقم باهاش صحبت کنم

گاهی وقتها از لحاظ روحی داغونم ولی باید کنار اسمش جون بزارم و باهاش صحبت کنم یا آهنگ بزارم تو خونه که متوجه اعصاب خوردی من نشه یا پارک میبرمش چون سریع میفهمه

عزیزم حرفت درسته پدر و مادر الگوی بچه شون هستن ولی من موقعی که تصمیم به بچه دار شدن گرفتم از همه لحا ...

خب قطعا هم مادرم برای شرایطی که داشت از لحاظ روحی مساعد نبود ولی همین تجربه روی من خیلی تاثیر گذاشته و دوست ندارم فرزندی داشته باشم تا تحت تاثیر قرار نگیره

خب قطعا هم مادرم برای شرایطی که داشت از لحاظ روحی مساعد نبود ولی همین تجربه روی من خیلی تاثیر گذاشته ...

اتفاقا با خوندن پیام قبلیت با خودم عهد بستم دیگه صدامو روش بالا نبرم

اتفاقا با خوندن پیام قبلیت با خودم عهد بستم دیگه صدامو روش بالا نبرم

بهترین کارو میکنی هرزمان خشمگینی یه برگه بردار و هر چی تو دلت بنویس و مچاله کن یا پاره کن که فشار از روت کم بشه اگر شخصی اذیتت میکنه تو نامه بهش فحش بده و خودت رو خالی کن ولی لطفا با دعوا کردن و جیغ زدن سر بچه خالی نکن من میتونستم الان فرد شادتری باشه و حتی این همه استرس نداشته باشم. درسته مادرمم تحت فشار بود اون زمان ولی خودش انتخاب کرد مادر بشه پس باید رعایت میکرد که مثل الان پشیمون نباشه! حتی الان هم خیلی ها مادرمو میبینن مدام میگن وای تو خیلی بچه هاتو میزدی و دعوا میکردی ..