2777
2789
عنوان

دلم میخواد 💬

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 28 پست
واااییی دیدی همون روزایه معمولی بعدا میفهمی بهترین روزایه عمرت بودن :)

فکر میکردم بزرگ بشم خوشبخت ترین میشم به همه ی ارزوهام میرسم اما زندگی خیلی پیچیدس خیلی بازی داره

هیچ وقت برام خوب نشد من بیشتر تو گل فرورفتم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای فرار از جو خونه

عزیزم برات حمدخوندم الهی بهترین ها نصیبت بشه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

فکر میکردم بزرگ بشم خوشبخت ترین میشم به همه ی ارزوهام میرسم اما زندگی خیلی پیچیدس خیلی بازی داره هیچ ...

منه احمقو بگو ازبس اعتماد به نفسم پایین بود همش از نه دل دعا میکردم که خدایا من خوشگل بشم 😥 چرا دعا نکردم خودشبخت بشم آخه فایده خوشگلی چی بود 😥

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
دلم نمیخاد برگردم چون یه سری مشکلات کلی دارم تو زندگیم باز اگه میدونستم چی پیش میاد شاید یکم دستکاری ...

متاهلی؟ منم این یک مورد و دارم شاید هم برا همینه احساس میکنم همه عشق و علاقه سر اون بر باد رفت

من خوشگلم همه بهم میگن عروسک ... اما زندگیم فاجعه بود فاجعه ادم باید شانس داشته باشه اقبال مهمه

منم خوشگل شدم یعنی خوشگل بودم خودم نمیدونستم همه میگن گونی بپوشی بهت میاد ولی فایدش چیه خوشگلی ....

مشکل اصلیت چیه ؟

افسردگی دارم دکترم رفتم ولی خوب بشو نیست یعنی اگر از دور نگاه بندازی من مشکلی ندارم ولی کی از دل کسی خبر داره

اول سعی کن خوب بشی متاهلی هیچ دردی دوا نمیکنه

دعا میکنم واست توام واسم دعا کن

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼