2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد زونا داره آستامینوفن کدیین هم دردشو ساکت نمیکنه و دکتر اکسی کدون ۵ داده

اکسی کدون اعتیاد آور هست ولی اگه طبق تجویز پزشک بخورن مشکلی پیش نمیاد یه مسکن قویه. اگه خیلی استرس دارین با پزشکش مشورت کنین تغییرش بده

اکسی کدون اعتیاد آور هست ولی اگه طبق تجویز پزشک بخورن مشکلی پیش نمیاد یه مسکن قویه. اگه خیلی استرس د ...

میگه برای درد شدید این قرص جواب میده گفتا هر موقع درد داشت بخوره

میگه برای درد شدید این قرص جواب میده گفتا هر موقع درد داشت بخوره

ببین برای اینکه اعتیاد پیدا نکنه فقط باید حواسش باشه که منظم نخوره مثلا هرشب یا روز در میون و...این باعث وابستگی میشه ولی هفته ای یا هر ده روزی یک بار مشکلی نداره

ببین برای اینکه اعتیاد پیدا نکنه فقط باید حواسش باشه که منظم نخوره مثلا هرشب یا روز در میون و...این ...

نمیدونم واقعا چون درد زونا خیلی شدیده با مسکن های معمولی جواب نمیده و دردش هر روزه

نمیدونم واقعا چون درد زونا خیلی شدیده با مسکن های معمولی جواب نمیده و دردش هر روزه

اشکال نداره بزار بخورن. این قرص کمیابه اگه نیاز نبود مطمئن باش پزشک نسخه نمیکرد من یک هفته پشت سر هم هر روز نصف قرص ازش رو خوردم هیچ مشکلی پیش نیومد

اشکال نداره بزار بخورن. این قرص کمیابه اگه نیاز نبود مطمئن باش پزشک نسخه نمیکرد من یک هفته پشت سر هم ...

شما نصف قرص دوز چندو خوردید؟

خیلی اذیت میکنه این درد زونا الان یک ماهه تاولاش خشک شده با اینکه پرگابالین و آمی تریپتیلین هم میخوره ولی هنوز درد داره

شما نصف قرص دوز چندو خوردید؟ خیلی اذیت میکنه این درد زونا الان یک ماهه تاولاش خشک شده با اینکه پرگاب ...

نصف قرص با دوز 5. چون من نسبت به همه قرص ها کلا حساس تره بدنم. گناه دارن وقتی اذیت میشن بزارین بخورن این قرصو