2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 81 پست
پاستایی چطوری درست میکنی ؟بگو ماهم درست کنیم

اول سس ماکارونی رو درست میکنی،همینطور که گفتم فقط گوشت کم و رب و پیاز و ادویه،( البته با فیله ی مرغ خرد شده هم یه باز امتحان کردم خیلی خوب شد)بعد یکم اب میریزی داخلش و ماکارونی هارو میریزی داخل ماهیتابه تا با اون آب بپزه و درش رو میزاری ، بعد یه ساعت ابش کشیده میشه و هم ماکارونی میپزه کامل

مثل پاستا یه سس غلیظ هم داره یعنی خشک نیست، روش پنیر پارمیزان هم پریزی عالی میشه

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تونستید بیرون امضای الکترونیک ضامن رو ثبت کنید؟

بیرون نبردیم رفتیم داخل بانک خودشون برامون انجام دادن

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم تونستید بیرون امضای الکترونیک ضامن رو ثبت کنید؟

اگه بخوای کافینت هم انجام میده فقط خود شخص و گوشی که همراه بانک روش نصب داره باید باشه

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

اگه بخوای کافینت هم انجام میده فقط خود شخص و گوشی که همراه بانک روش نصب داره باید باشه

ممنون عزیزم لطف کردید.

از نبرد تا پیروزی راهی نیست✌🏻نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈