2777
2789
عنوان

ازدواج در سن کم

446 بازدید | 39 پست

خانوما من 21 سالمه و همیشه عقیدهم این بوده که به تحصیلات و زندگی شخصیم بپردازم و بعد از 25 سالگی به ازدواج فکر کنم و اون موقع راجبش تصمیم بگیرم؛ راستیش زیاد هم موافق ازدواج نبودم..

آدم سنتی هم نیستم تمام خواستگار های سنتی رو به بهونه درس رد کردم و آشنایی مدرن و دوستی مدنظرم بوده همیشه

بعد از اتمام دبیرستان 18 19 20 سالگی 90 درصد همکلاسی هام ازدواج کردن خبرش بهم میرسه و خبر بچه دار شدن چند تاشونم شنیدم..

هنوز هم به ازدواج فکر نمیکنم عقیدهم همونه ولی احساس بدی دارم، خیلی بیبی فیصم و کسی باورش نمیشه 21 سالمه چند سال کوچیکتر حدس میزنن و مثل بچه ها باهام رفتار میکنن توی محیط دانشگاه و کار و کلا جامعه..

واقعا حس بدی دارم اون از جامعه این از اینکه همسن و سالام ازدواج کردن بچه دارن شدن و منو با اینکه خیلی رفتارم بالغانس، فکر و منشم از روی ظاهر جدی گرفته نمیشم..

بیاین یه چیزی بگین اروم شم🚶🏻♀️

﮼ به سودای تو مشغولم ز غوغای جهان فارغ.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۲۱ سال کمه عزیزم کار شما اشتباه نیست تصکیمیه که گرفتین و خب منطقیه ۲۱ سال کمه حداقل برای بچه دار شدن کمه شاید برای ازدواج نباشه ولی بد هم نیست اگر همکلاسی های شما قبل ۲۱ ازدواج کردن تصمیم اونا بوده ولی واقعا برای بچه دار شدن زوده

تصمیمیه که خودت گرفتی به تصمیماتت احترام بزار نزار بقیه با زندگیشون تو رو از برنامه زندگیت مردد کنن

مردم از خداشونه بیبی فیس باشن

آخه من با 21 سال سن میرم سرکار، با همکار 18 سالم چون قیافش چند سال بیشتر میزنه بالغانه صحبت میکنن، منو گوگولی بگولی میکنن😐🤦🏻♀️ چرا باید از این بابت خوشحال باشم😂

﮼ به سودای تو مشغولم ز غوغای جهان فارغ.

فعلا از جوونیت لذت ببر تا قبل دانشگاه همش درگیر درس و اینا بودی حتما زیاد خوش نگذروندی دانشگاه یکم کمتر فشار رو ادامه خوش بگذرون فعلا مجردی بعدا سه چهار سال دیگه ازدواج کن