2789
عنوان

کیست خونی

116 بازدید | 25 پست

من یک ماه پیش رفتم سونو و فهمیدم یه کیست خونی تو تخمدان راستم دارمبعد دکتر برای یه دوره بهم قرص جلوگیری داد من یه دوره خوردم الان ولی خیلی عوارض داشته برام مدام از بو ها بدم میاد از نظر روحی عصبیم و بی جونم و رو چونه ام موی زائد در اومده و چاق شدم مجدد همین چند روز پیش رفتپ آزمایش دادم و انزیم های کبدیم به شدت رفته خیلی بالا رفته و ۱۹ سالمه کنکوریم و خانواده امسال ازم توقع پزشکی دارن ولی من خیلی عقبم ولی قوی استارت زدم برای شروع ولی نمیدونممیتونم یا نه تلاشم رو میکنم ولی از شکست میترسم حالا سوالی که دارم اینه که با یه دوره خوردن یعنی نرفته باید دوباره بخورم راستس کیستم ۳ سانته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم ولی منم چند ساله درگیر کیستم و ال دی بهم نمیسازه به دکترم گفتم قرصمو عوض کرد .باید بهش بگی ح ...

بهش گفتم گفت تنها چیزی که خوبه براش همینه دکتری که میرم پیشش خیلی خوبه ولی من نه مثل ادمیزادم همش مریضم

بهش گفتم گفت تنها چیزی که خوبه براش همینه دکتری که میرم پیشش خیلی خوبه ولی من نه مثل ادمیزادم همش مر ...

ایشالا خوب شی عزیزم .پس حداقل اون بسته ای که داده تموم کن باز سونو کن برو پیشش و مشکلاتتو بگو .تنها راهش همینه

قرص چه مارکی گرفتی؟؟

انزیم های کبدیت بعیده بابت قرص باشه

مشکل داشته

حتما حتما با پزشک درست حسابی متخصص داخلی بابتش هماهنگ باش تا درست شه

تو سونو زده کیست هموراژیک درسته؟

اتفاقی فهمیدی

یا علائم داشتی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عههههه تو رو یادمههه من همچنان دارم وروژست میخورم 🥲😅

عههه جدی؟؟؟

ای بگردم🤣💔💔💔💔

الان چند وقته داری وروژست میخوری؟؟

وقفه دادی که پریود شی؟

یا نه ممتد میخوری ک قطع بمونه

منم همچنان در حال مصرفم

عههه جدی؟؟؟ای بگردم🤣💔💔💔💔الان چند وقته داری وروژست میخوری؟؟وقفه دادی که پریود شی؟یا نه ممتد میخو ...

اره تاپیک واسش زدم راهنماییم کردی ❤️

ماه اول و دوم لکه بینی داشتم ....بعد دیگه اوکی بود تا اینکه عمل داشتم دکترم گفت دو هفته قطعش کن منم قطع کردم پریود شدم .باز چند هفتس شروع کردم 🥲

قرص چه مارکی گرفتی؟؟انزیم های کبدیت بعیده بابت قرص باشهمشکل داشتهحتما حتما با پزشک درست حسابی متخصص ...

نمیدونمروش نوشته روکین قرص زرد رنگ هست

اخه کنارش چند تا قرص گیاهی هم داده بهم نزدیک ۶ تا اینا هم هر روز باید بخورم

من از زپان پریودم گذشت بعد یه شب سمت راستم تیر کشید موقع خواب من اصلا فکر نمیکردم فرداش رفتم سونو گفت کیست خونی داری

بله درسته نوشته کیست هموراژیک

اره تاپیک واسش زدم راهنماییم کردی ❤️ماه اول و دوم لکه بینی داشتم ....بعد دیگه اوکی بود تا اینکه عمل ...

عه عمل شدی؟؟

لاپرا کردی

پیش کی؟

چجوریه الان شرایطت؟

بنظرم شرایطت خوبه که وروژست میخوری

چون خیلیا رو مجبور میکنن امپول زولادکس بزنن

کیست ها اندومتریوز بودن؟

عه عمل شدی؟؟لاپرا کردیپیش کی؟چجوریه الان شرایطت؟بنظرم شرایطت خوبه که وروژست میخوریچون خیلیا رو مجبور ...

نه عمل بینی 😂

شرایطم خوب نیس قرصایه دیگه بهم نساختن

اتفاقا به دکترم گفتم من قرص نمیخام ترجیحا لاپراسکوپی شم

گفت نمیشع