2777
2789
عنوان

قلبم خون خون

292 بازدید | 25 پست

من ی ۲۰ روز پیش مریض شدم دخترمم با من مریض شد که بستری شد ی هفته حالا دوباره من حالم خوش نیس ی دوسه روز تب لرز گلو درد شدید اونوقت همسر نامرد من نگران که دخترم مریض نشه بهم میگه ابرومو بردی از بس همش مریضی همش بهم. حرف میزنه درک ندارع اصلا حالم خوب نیس میگه نمیمیری که برو خونه بابات دخترم بزار مریض نشع من که دوس ندارم دخترم مریض شه ولی اصلا حال من براش مهم نیس اصلا انگار انگار دوس دارم بمیرم کاش بمیرم😭😭

کاربری، دسته سه نفره دوستان🤣لطفا بابت تایپک های قاطی ببخشبد

آخی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال حساس نشو محل نده توجه نکن سلامتیت ارامشت اعصابت روححیتو بهم نریز

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بیخیال حساس نشو محل نده توجه نکن سلامتیت ارامشت اعصابت روححیتو بهم نریز

اخه اون مریض میشه من جونممم براش میدم ولی انگار ن انگار منی وجود دارم

کاربری، دسته سه نفره دوستان🤣لطفا بابت تایپک های قاطی ببخشبد

نگو اینجوری دخترت بهت نیاز داره به اون فکر کن همسرت هم چه بدونم والا بعضی مردا اینجورین دیگه به تربیتشون بر میگرده میدونم با حرفاش دلت میشکنه ولی اهمیت نده از دخترت فاصله بگیر اون بچس زود میگیره تا خوب بشه به شوهرت هم بگو که حق نداری با من ایجوری حرف بزنی

اخه اون مریض میشه من جونممم براش میدم ولی انگار ن انگار منی وجود دارم

محبت زیادی هاری میاره احترام زیادی خواری .زیاد بها ارزش نده سرش گیج رفت

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ازدواج یه چیزی ک همه توش شانس ندارن.همه شوهر خوب گیرشون نمیاد نمیدونم چی بگم ک به قلبت التیام بدم اما آینو بدون شوهر منم یجور دیگه اذیت میکنه مردا خیلی بد شدن یجوری خودتو تسلی بده مهم نباش برات اونم انشاالله مریض شد عروسی بگیر چاره چیه

شما همون zahram882 دوست منی؟ 👀

سلام ولی تورو یادم نمیاد چرا🙃👧🏻

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

محبت زیادی هاری میاره احترام زیادی خواری .زیاد بها ارزش نده سرش گیج رفت

خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند . اندازه نگه دار ک اندازه نکوست هم جانب دشمنت هم جانب دوست

سحرم

چطوری چخبر از اون خیانتکار چخبر