2789
عنوان

مبارکه😍

231 بازدید | 22 پست

اومدنت به زندگیم مبارکه 🥰 ایشالله که سال های خوب و قشنگی باهم بسازیم 💖💗

دیگران، چون بروند از نظر، از دل بروند..

تو چنان، در دل من رفته، که جان در بدنی!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مبارکهههه

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

رل های نی نی سایتی پارت ۱😐😂

رل نینی سایتی؟😂😭🤦🏻♀️

چرا فکر کردم ازدواج کرده

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

رل نینی سایتی؟😂😭🤦🏻♀️چرا فکر کردم ازدواج کرده

نمیدونم بخدا

یکی اینجا بود عاشق یکی شده بود پسره ولش کرده بود یادمه تاپیک هاشو خوندم چقدرم ناراحت بودش و واقعا انگار عاشقش شده بوده

نمیدونم بخدا یکی اینجا بود عاشق یکی شده بود پسره ولش کرده بود یادمه تاپیک هاشو خوندم چقدرم ناراحت بو ...

عجیب ترین چیزی که امروز شنیدم 🤦🏻♀️