2777
2789
عنوان

مبارکه😍

277 بازدید | 22 پست

اومدنت به زندگیم مبارکه 🥰 ایشالله که سال های خوب و قشنگی باهم بسازیم 💖💗

دیگران، چون بروند از نظر، از دل بروند..

تو چنان، در دل من رفته، که جان در بدنی!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مبارکهههه

مردها و زنهای زن ستیز در تاپیکای من شرکت نکنن و روی من ریپلای نکنن، درغیر این صورت قول نمیدم محترمانه برخورد کنم💅🏻....در در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...

رل های نی نی سایتی پارت ۱😐😂

رل نینی سایتی؟😂😭🤦🏻♀️

چرا فکر کردم ازدواج کرده

مردها و زنهای زن ستیز در تاپیکای من شرکت نکنن و روی من ریپلای نکنن، درغیر این صورت قول نمیدم محترمانه برخورد کنم💅🏻....در در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...

رل نینی سایتی؟😂😭🤦🏻♀️چرا فکر کردم ازدواج کرده

نمیدونم بخدا

یکی اینجا بود عاشق یکی شده بود پسره ولش کرده بود یادمه تاپیک هاشو خوندم چقدرم ناراحت بودش و واقعا انگار عاشقش شده بوده

نمیدونم بخدا یکی اینجا بود عاشق یکی شده بود پسره ولش کرده بود یادمه تاپیک هاشو خوندم چقدرم ناراحت بو ...

عجیب ترین چیزی که امروز شنیدم 🤦🏻♀️