2777
2789
عنوان

کافر شدم چجوری‌ روزه بگیرم

100 بازدید | 9 پست

ماه رمضون روزه بگیرم خوب میشه به جای فستینگ؟ نماز نمیخونم ولی همیشه روزه هامو میگرفتم. نه که از دین زده شده باشم ولی از خدا زده شدم و ناامیدی هم میدونم گناه کبیرست ولی کاملا ناامیدم ازش. حس دلقک میگیرم اگه روزه بگیرم وقتیم حتی تو ماه رمضون اونهمه گناه میکنم قبول نیست روزه هام چرا بگیرم؟ ولی از اونور میگم دوستم مذهبیه ازم انتظار داره بگیرم و باید به چشم رژیم نگاه کنم و افطار و سحرم کم کالری باشه ولی اینطوریم خیلیییی گشنم میشه با وجود درسام... و نمیتونم عین سالای قبل روزا بخوابم شب بیدار بمونم نگیرمم عداب وجدان میگیرم چون ماه رمضونو هميشه دوست داشتم اه کمک

کاربری دومه به خداااا اهداف کوتاه مدت تا عید: شش کیلو کاهش وزن💋پرسینگ ناف🐍کاشت ناخن🦤تغییر نام🪐

دوس دارم بگیرم ولی نمیدونم چ غذاهایی بخورم ک ، گشنه م نشه و چقدر آب بخورم .

آخه دل درد میگیرم بخاطر افطار

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واجب رو باید انجام داد

بگی گناه میکنم نماز نخونم ربطی نداره

نماز رو باید خوند

گناه به روزه هم ربط نداره، روزه رو باید گرفت

فقط بعضی کارا روزه رو باطل میکنه نه هر کاری

اونارو انجام نده

درسته که مسلمان واقعی گناهکار زیاد نیست ولی حالا شما شروع کن کم کم رشد میکنی

روزه بدون نماز هم فکر کنم میشه ولی باز بپرس اشتباه نگفته باشم.

ولی نماز ستون دینه.....

خوب چرا با خدا قهر کردی

مشکلات ثمره ی انقلاب اشتباه نبود مشکلات ثمره ی انتخاب اشتباه بود درضمن ای اونایی که منتظر حمله به ایرانو مردن هستین زودتر خودکشی کنیدو به ارزوتون برسید چون ما ایران رو دوست داریم و نمیخوایم اسیبی بهش برسه به هرحال وطن مثل مادر میمونه و ... 😊عزیزان یادتونه تو جنگ دوازده روزه همین جوونامون با جون و دلشون از ایران مراقبت کردن با حقوق های خیلی پایین و شنیدید ترامپ گفت اگه در ایران کسی کشته شود ما اقدام نظامی میکنیم مزدوران موساد (طبق اعتراف پمپیو ونتانیابو) و یسری تروریست دیگه حداکثر توان خودشون رو برای کشته سازی انجام دادن به یسری بدبخت جوگیر هم وعده ی مبالغ بالا دادن برای همراهی در جنایات فجیع و فیلم گرفتن و فرستادن به شبکه های مجازی تا ایجاد رعب و وحشت بکنن و این جوونارو ازمیدون بدر بکنن تا موشکها و توان نظامی رو از کار بندازن تا برای ورود تروریستها و تجزیه طلبها و حملات گسترده ی ترامپ و نتانیابو آماده بشه بله عزیزان باز همون جوونهای رشیدمون با جون دلشون از ایران مراقبت کردن باور کنید در مقابل اسلحه های بروز و نارنجک تبر انواع چاقو قمه شمشیرزنجیر فلزی سنگ ... نمیشدبادست خالی جلوشونو گرفت خواستنها ولی نشد چنتاشون بطرز فجیعی کشته شدن به یه مادر شهید گفته بودن برو خدا تو شکر کن بچت رو فقط با تیر کشتن و بلای دیگه ای سرش نیاوردن 💔 یکی از منافقین اعتراف کرده بود که بیاین تو میدون نیروهای امنیتی دوبرابر افراد ما کشته شدن ! یعنی تا اونجا که میشده نیروهای امنیتی سعی کردن از اسلحه استفاده نکنن وخیلیاشون سرهمین مسیله کشته شدن وگرنه آمار نباید اینقدر بالا میرفت دوستان اونی که برای حمله به ایران و کشتارایرانیها از کودک کشها تشکر میکنه ایرانی نیست اصلا نمیخواد بیاد ایران فقط درآمدو اسمش رو میخواد اینقدر ساده نباشید و از منابع معتبر تاریخ بخونید نذارید با عکس چهارتا دختر خوشگل فریبتون بدن میدونم الان اوضاع عالی نیست ولی اون موقع با پنجاه و خورده ای سال دوران حکومت پهلوی و بدون تحریم و حداکثر فروش نفت به اعتراف نزدیکان محمدرضا پهلوی اوضاع واقعا خوب نبوده نذارید سایبری ها با جعلیات فریبتون بدن بجای همراهی کردن با دشمنان از مسیولین مربوطه مطالبه بکنید

دوس دارم بگیرم ولی نمیدونم چ غذاهایی بخورم ک ، گشنه م نشه و چقدر آب بخورم .آخه دل درد میگیرم بخاطر ...

سخت نیست زیاد

بعد چند روز عادت میکنی

سخت نگیر

بدنت معمولی باشه چیزی نیست زمستونه

اگر شرایط خاصی دارین با هوش مصنوعی کمک بگیرین چیزای خاص بخورین متناسب با وضعیتتون

واجب رو باید انجام داد بگی گناه میکنم نماز نخونم ربطی نداره نماز رو باید خوند گناه به روزه هم ربط ...

خب شاید بخوام اونا رو انجام بدم. بعدم میگم مشکلی با نماز و روزه و ائمه ندارم قبول دارم اما امیدی ندارم از خدا بدم میاد

کاربری دومه به خداااا اهداف کوتاه مدت تا عید: شش کیلو کاهش وزن💋پرسینگ ناف🐍کاشت ناخن🦤تغییر نام🪐

هفته ای دوبار بگیر تا ماه رمضون تموم میشه

نمیتونم نصفه یا باید بگیرم یا نگیرم

اول از همه خجالت بکش یه کم

دوم اینکه خدا میگه وای بر نمازخون ها

اون ها که نمازشون دیر میخونن یا شل میخونن و ..

دیگه ببین بی نمازها چیه وضعشون .

گناهی بالاتر از ناامیدی نیست

یعنی تو الان بیچاره ترین و گناهکارترین هستی

واقعا نمیترسی ؟ از دنیا و ابدیتی که در پیش داری ؟

ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت

خوب چرا با خدا قهر کردی

به هرکس گفتم عدالت و رحمانیتشو ثابت کن یا نشون بده چیزی نگفت... خودشم بهم نشون نداد

اول از همه خجالت بکش یه کم دوم اینکه خدا میگه وای بر نمازخون ها اون ها که نمازشون دیر میخونن یا شل ...

وقتیم میخوندم بیچاره ترین بودم غصه منو نخور من تحمل جهنمو دارم