2777
2789
عنوان

بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 29 پست
بلاگرا از نظر تو هنر دارن؟دیگه بحثی ندارم باهات کنم😂😂🥴کلاسای رقص سید علی و زنش حتما برو به هرحال ...

از تو صد درصد بیشتر هنر دارن بعدم دیدی یه اوسکلی عین تو بلاگرای بی هنرو میاره بالا

کاربری قدیمی فقط درده نبود نت اومدم اینجا🥲

انلاین شاپ پول تبلیغ میده راضیه اینا فشارشو میخورن

والا انلاین شاپم براش سود داره که پول تبلیغ میده

اگر نداشت که نمیداد!

حتما براش جبران میشه که میده دیگه

بخدا پیج بالا اوردن خییلی سخته

من خودم پیج کاری زدم یکساااله هنوز به ۱۰ کا نرسیدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تو صد درصد بیشتر هنر دارن بعدم دیدی یه اوسکلی عین تو بلاگرای بی هنرو میاره بالا

حالا کی چی گفته انقدر جر خوردی؟

از دوقوز اباد یه پیج ۱۰ هزار نفری داری خودت جزو بلاگرا ندون اسکل نمیخواد فشار بخوری کسی با تو کار نداره🥴🤣

میو:)

من طرفدار بلاگرا نیستم ولی به نظرم کار راحتی نیست همیشه باید به فکر تولید محتوا باشی و جمع کردن فالورم سخته

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
عزیزم یکی بود میگفت طرف برای دوتا استوری ۱۵۰ میلیون میخواسته بگیره😐۱۵۰ میلیون برای دوتا استوری نرما ...

وقتی یارو سه میلیون فالور داره یک میلیون ویو استوری داره بله عادیه عزیزم خب برو تو تلویزیون میلیاردی تبلیغ بده چندین سال خاک اینکارو خورده بعدم کسی که کسب و کارش اونقدر بزرگ نیس که اینقد پول تبلیغ بده باید هوشمندانه و به میکرو بلاگرا تبلیغ بده حتمن نباید بره کله گنده های این صنف که

حالا کی چی گفته انقدر جر خوردی؟از دوقوز اباد یه پیج ۱۰ هزار نفری داری خودت جزو بلاگرا ندون اسکل نمیخ ...

تو فشارتو بخور ۲۴۰ کا فالورمه 💋 مونده برسی دوزاری

عزیزم یکی بود میگفت طرف برای دوتا استوری ۱۵۰ میلیون میخواسته بگیره😐۱۵۰ میلیون برای دوتا استوری نرما ...

همه جا ادم خوب و بد هست عزیزم

تو هرررکاری بری تو هر شغلی بری هم خوب داره و هم بد

من خودم پیج کاری دارم.به چندبن نفر پیام دادم

از پنج شیش تومن هست تا برو بالا

اونایی که ۱۰۰ میگیرن استوری سریالی میذارن و خودشون حضوری میرن تبلیغ میکنن. و پیجاشونم میلیونیه

کی همچین چرتی گفته ؟؟؟ مثلن درک و شعور چیو داشته باشن؟

اینکه پز خونه زندگیه مفتشونو به ملت ندن

اینکه به خاطر پول تبلیغ انقدر دروغ نگن درباره یه محصول

اینکه بفهمن انقدر گرونی هست تورم بالاست هر زهرماری میخورن تو پیج نزارن ، تو پیجشون یکم کار فرهنگی انجام بدن نه اینکه همش بگن اینو کوفت کردم اینو پوشیدم اینحا رفتم و ...

زندگی برای اونا بخاطر تبلیغ رایگانه برای مردم عادی که رایگان نیست

اسی بنظرت بلاگرها رو کی میاره بالا همین مردمی ک داری بهشون میپری

هرکس میتونه نظرش رو یگه خیلیها از دست بلاگزها شاکی ان

الان این شهاب کوفتی چی داره ک بخواد بیاد بالا هرپیج رو بلاک میکنیم ی پیج دیگه میاد بالا ازش

یا سید علی و لادن؟

و خیلیهای دیگه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اینکه پز خونه زندگیه مفتشونو به ملت ندن اینکه به خاطر پول تبلیغ انقدر دروغ نگن درباره یه محصول اینکه ...

عزیزم تو انتخاب میکنی کیو فالو کنی میری یکی عین پانیزو فالو میکنی اونم پز میده

همه جا ادم خوب و بد هست عزیزمتو هرررکاری بری تو هر شغلی بری هم خوب داره و هم بدمن خودم پیج کاری دارم ...

خب عزیزدلم منظور بقیه اونایی که مفت خورن

کسی جمع نبسته

الان مثلا الهام حسینی هنرش چیه؟

میو:)
نترس به تو نمیرسم نمیخوامم برسمدرست حرف بزن از اول هی داری توهین میکنیمنم بلدم برینم بهتا

بزار دهنت گشنت نشه 🤣کرماااان زندگی میکنی ؟شهر محروم تر اینم هست؟؟؟دوگوز اباد کرمانه توعه بدبخت