2777
2789
عنوان

بلاگرا

1019 بازدید | 29 پست

دوستان عزیز میتونم بپرسم چرا اینقد بلاگرا شماهارو فشاری کردن؟🤣روزی بیستا تاپیک بر علیه بلاگرا میبینم

آهان فشارتون ازینه که اونا هوشمندانه عمل کردن تو پول دراوردن شما نتونستین؟ زشته حسادت به خدا😅

اگه کار راحتیه بلاگری که بسم الله مگه گوشی دستت نیس نت ام که داری شروع کن ولی فشار نخور💋

کاربری قدیمی فقط درده نبود نت اومدم اینجا🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دزدا و اختلاس گرای بزرگ هم بسیار هوشمندانه عمل می کنن تو پول درآوردن. ولی ما فشاری نمیشیم به پول اونا چون ترجیح میدیم کم بخوریم ولی شب راحت بخوابیم حق مردم گردنمون نباشه . هیچ بلاگری رو فالو نداشتم ولی خیلی دیدم بلاگرایی که پول آنلاین شاپ هارو خوردن و یا تبلیغ نذاشتن یا فالور فیک زدن براشون . اگه ما گوشی دستمون نمیگیریم برای تولید محتوا دلیلش اینه دوست نداریم با دروغ و حقه و کلک ک کارر۹۰ درصد بلاگراست پول دربیاریم . من خودم ترجیح دادم درس بخونم و برای پولی که درمیارم زحمت بکشم و غذاها و سفر ها و لباس ها و خریدهام تو چشم مردم نکنم تو این اوضاع اقتصادی

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

تو شاید ولی من هر غلطی نمیکنم که بیام بالابعدشم سر یه تبلیغ پول خون مردم بگیرم

شاید چون هنری نداری اگه بخای بیای بالا مجبوری هر غلطی بکنی نه؟😅✌🏼

نه عزیزم مفت خور نیستم ممنونسر یه تبلیغ ۴۰ تومن بگیرم

من اصلاااا طرفدار بلاگرا نیستم و اصلا کارشونو توجیه نمیکنم

ولی مفت خوری نیست.بالاخره زحمت کشیدن برای پیجشون

و اگر همین بلاگرا نبودن اینهمه پیج کاری بالا نمیومد.به لطف همینا اینهمه کسب و کار انلاین رشد کرد

شاید چون هنری نداری اگه بخای بیای بالا مجبوری هر غلطی بکنی نه؟😅✌🏼

بلاگرا از نظر تو هنر دارن؟

دیگه بحثی ندارم باهات کنم😂😂🥴کلاسای رقص سید علی و زنش حتما برو به هرحال هنره دیگه

میو:)
من اصلاااا طرفدار بلاگرا نیستم و اصلا کارشونو توجیه نمیکنمولی مفت خوری نیست.بالاخره زحمت کشیدن برای ...

انلاین شاپ پول تبلیغ میده راضیه اینا فشارشو میخورن

من اصلاااا طرفدار بلاگرا نیستم و اصلا کارشونو توجیه نمیکنمولی مفت خوری نیست.بالاخره زحمت کشیدن برای ...

عزیزم یکی بود میگفت طرف برای دوتا استوری ۱۵۰ میلیون میخواسته بگیره😐

۱۵۰ میلیون برای دوتا استوری نرماله؟

میو:)