2777
2789
عنوان

چرا دارید مجردی رو ترویج میدید

554 بازدید | 31 پست

هم خود مجردها هم متاهل ها

تو این سایت خیلی میخونم همچیون تاپیک هایی رو که شوهر به چه درد میخوره بره به درک و فلان

دوستان درسته مردها ذاتشون فراریه از ازدواج ولی ذات زن اینطور نیست زن نمیتونه مثل مرد با هر کسی رابطه داشته باشه اصلا طبیعتش مناسب این کار نیست

و این رو مردها بهتون تلقین کردن که گور بابای ازدواج باید در لحظه حال کرد و...

و دارن شمارو از طبیعت خودتون دور میکنن و نتیجه این میشه که اونا پیروز شدن

ولی در نهایت پیروز نیستن یه جامعه مریض شدیم

بخاطر اینکه ازدواج و به تکامل رسیدن انسان جزو قوانین طبیعته خدا تو کتابش گفته ما شمارو جفت خلق کردیم نه تک

و همه جا از برکات متاهلی گفته

اینکه بعضیا میان تاپیک میزنن و در مورد شوهرانشان بد میگن شما فقط یه قسمت ماجرارو دارید میبینید از لحظه های خوششون که نمیان اینجا تعریف کنن

خلاصه خواستم بگم از ذات خودتون دور نشید از راه درست کج نشید اگر مجردی رو ترویج کنید جامعه به انحطاط کشیده خواهد شد و دودش به چشم خودتون هم خواهد رفت فرقی نمیکنه متاهل یا مجرد

پس هرقدر که میتونید یکدیگرو به ازدواج تشویق کنید از خوبی های ازدواج بهم دیگه بگید ذهنیت دیگران رو منفی نکنید ،وظیفه همگانی هست امر به معروف و نهی از منکر کنید.وارد رابطه های آزاد و پوچ نشید درخواست این مردهارو قبول نکنید آخرش مجبور میشن ازدواج کنن

البته روی حرفم با کم سن و سالها نیست یعنی زیر۲۵ برای خانمها و زیر۳۰ برای آقایون

چون قبل این سنین نه دانشی کسب کردند نه زندگی مالی شون به روال شده نه تجربه از مهارت های زندگی دارن نه شخصیت بالغی شکل گرفته

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونی ک تو مجازی میگه شوهر ب درد نمیخوره ها

همونیه ک تو واقعیت شوهررررم از دهش نمیوفته

دقیقا مث قضیه کالابرگ ک اینجا همه میگفتن نگیرید صدقه س فلان ولی باور کن همونا اولین نفر میرفتن صف وایمیسادن😂درکل اینجارو زیاد جدی نگیر

من بخاطر قوانین ضد زن ازدواج نمیکنم! یعنی چی که من حق سلامت، حق خروج از کشور، حق طلاق ، حق تحصیل و.... رو نداشته باشم و حتی دیه ام نصف مرد باشه؟؟؟ نمیپذیرم و بقیه رو هم با دلایل عقلانی قانع میکنم که ازدواج نکنن یا حداقل با مرد پولدار ازدواج کنن

entj❤️🔥

عزیزم الان مساله هیچ چیزی نیست جز پول که هیچکس نداره و با کار کردن هم نمیشه بهش رسید،مس همون بهتر هر کسی با بدبختی خودش تنها بمونه

من از سال ۹۲ عضو سایتم،کاربریم تعلیق شد و پسش ندادن/: آگلونما بودم🪴