2777
2789
برو پدیکور پا ترکای پا خیلی وقتا بخاطر کمبود ویتامین تو حموم سنگ پا بکش و بعدش از کرم ترک پا استفاده ...

ترک پا ندارم

فقط انگشت شصت پام اینجوری میشه

شما میدونید دمپایی برای روی فرش مناسب تره یا جوراب ؟

برای من که فقط اسلیو معده و دانشگاه فرهنگیان اومده ، تو پ ورن دانشگاه فرهنگیان زبان داره؟

😑با هوش این کاربر منظورم نیست

معنوی ترین زندگی رو در پیش بگیریم هدف از یه زندگی معنوی فقط انجام واجبات دینی از روی عادت نیست داشتتن یه سبک زندگی سالم ،حمایت نکردن از سنتهای پوچ و تفکراتی که جامعه را تحت شعاع قرار میدهد ،مهربانی و کمک خود موجب تجلی روح میشود روح صیقل یافته همواره یه زندگی معنوی را برای شما به ارمغان می اورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پدیکور پا ترکای پا خیلی وقتا بخاطر کمبود ویتامین تو حموم سنگ پا بکش و بعدش از کرم ترک پا استفاده ...

خب خانوم تو که تا دو دقیقه پیش داشتی میگفتی این منحرفه ، الان چرا داری راهنمایی میکنی؟

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

ترک پا ندارم فقط انگشت شصت پام اینجوری میشهشما میدونید دمپایی برای روی فرش مناسب تره یا جوراب ؟

جوراب و که دائم نمیشه پوشید پا عرق میکنه باعث بوی بد پا میشه دمپایی بهتر هر یه ساعت هم دستمال بکش

معنوی ترین زندگی رو در پیش بگیریم هدف از یه زندگی معنوی فقط انجام واجبات دینی از روی عادت نیست داشتتن یه سبک زندگی سالم ،حمایت نکردن از سنتهای پوچ و تفکراتی که جامعه را تحت شعاع قرار میدهد ،مهربانی و کمک خود موجب تجلی روح میشود روح صیقل یافته همواره یه زندگی معنوی را برای شما به ارمغان می اورد

خب خانوم تو که تا دو دقیقه پیش داشتی میگفتی این منحرفه ، الان چرا داری راهنمایی میکنی؟

عجب بابا چه گیری کردیم از دست کاربرای بچه سال دختر جون برو سر درس و مشقت

پیامشو دیدم نوشته نیاز به راهنمایی داره راهنماییش کردم

عجب بابا چه گیری کردیم از دست کاربرای بچه سال دختر جون برو سر درس و مشقت پیامشو دیدم نوشته نیاز به ...

نه سنت از من بیشتره نه سوادت عزیزم. بهتره سکوت کنی وقتی نمیدونی تا ضایع نشی

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

نه سنت از من بیشتره نه سوادت عزیزم. بهتره سکوت کنی وقتی نمیدونی تا ضایع نشی

عجب !!!

برو به درس و مشقت برس خانوم باسواد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز