2777
2789
عنوان

رفته بودیم عقد بعد

1739 بازدید | 85 پست

عقد یکی از دخترای فامیلمون بود

دختره یدونه بچس و یه پدر پولدار داره جدا ازون خیلیم خانواده خوبین و دختره خودشم خیلی خوبه ، دختره خیلی خواستگار داشت ولی نه خودش به این راحتیا راضی میشد نه پدر مادرش که شوهرش بدن تا اینکه زد و دختره عاشق شد

یه داماد گیرشون امده ک داماده افتاد تو ظرف عسل سر عقد پدر عروس به داماد یه زنجیر طلا کادو داد با یه ماشین شاسی فکر کنم اکستریم ،

من تا حالا نشنیده بودم خانواده عروس به دامادم طلا بده

پسره خیلی پسر خوبیه خودشم ماشین داشت ولی خونه نه ، خونشونم پدره عروس داد جهازم پدر عروس گفته چون یدونه بچه دارم همه چیو خودم به دخترم میدم نیازی نیست داماد چیزی بخره

ینی کل پسرای فامیل ، از پسر عموهای عروس بگیر تا پسر عمه و ... پسرای فامیل که دورترن حسرت خوردن ک کاش جای پسره بودن

ما همه هنگ کرده بودیم

من با اینکه دخترم به بخت پسره حسودیم شد چ برسه پسرا 😐🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا از فیس و افاده اگه بخوام حقیقت رو بگم من خودم شرایطم شبیه دختره هس تک دخترم و وضع مالی بابام هم خوبه ولی هیچووووقت قبول نمیکنم با پسری که وضعش از ما خیلی پایین تر باشه ازدواج کنم درحدی که خونه روهم پدرمن بده

خیلیی بده اینطوری انگار اصلا پسره حس مسئولیت نداره

نمیدونم ولی اینقدر تفاوت هم معلوم نیست عاقبت داشته باشه. انگار پسره همیشه زیر دین عروس و خانواده شه. ...

ااتفاقا این جوز دوماد سرخانه ها به شددددت پررو و نمک نشناس و پر توقع و طلبکارند

پول میخورن تازه اضافه هم میان و از قبل خانواده دختر پول و سرمایه جمع میکنن و نخورده ها و عقده های خونه پدرشون خالی میکنن ذره ای هم قدر نمی دونن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.