2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

114 بازدید | 31 پست

ماهی ۲_۳ بار پریود میشدم که رفتم پیش دکتر برام ازمایش و سنو نوشت ازمایشم مشکلی نداشت اما سنو کیست های ریز نشون داد

الان خیلی چیزارو برام ممنوع کرده مثل گوشت قرمز برنج سفید(حتما باید با زعفران بخورم)ترشی ماست شیر بستنی فست فود کلم اب یخ دوغ

هر روز باید ۲ بار با روغن رازیانه شکمم رو ماساژ بدم و بعد کیسه بزارم روش و با روسری ببندم و یه شب در میان با روغن سیاه دانه نافم رو ماساژ بدم و هرشب یه فنجان رازیانه بخورم

جدا از اینا ماهی ۲ بار برم کلینیک برای ماساژ و بادکش

الان یه هفته گذشته و خیلی خسته شدم کسی بوده درمان شده باشه؟

پیش دکتر سنتی رفتی عزیزم؟

من قرص میخورم و پریود شدم اما مرتب نیست.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو پزشک زنان گفته انجام بدی؟

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

نه عزیزم پیش متخصص دارو هم روکین و ففول و ویتامین D بهم داد

من متفورمین میخورم و با یه سری مکمل دیگه و دارو برای تیروییدم. چقدر چیزای سختی بهت گفته.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

خیلی سخته خیلی اذیتم نباید روی فرش هم بشینم حتی چون سرده

با دکترت صحبت کن روتین عملیتر و سادهتری بهت بده. اینطوری زجر میکشی فقط. یا دکترت رو عوض کن.

تهران نیستی؟