2777
2789
عنوان

شوهرر

1003 بازدید | 20 پست

قبل اینکه اکانتمو بیارم بالا دخترای بیستو یکی دو ساله که اینجا هی تاپیک شوهر میزدنو قضاوت میکردم🤦🏻♀️الان دیدم خودمم تو سن پایین تر خر بودم چقد سسسسسم بودم خاک تو سرم دنبال شوهر و این چرتو پرتا من از تموم دوستان عذر میخام 🤣 بزارین سه چهار سال بگذره مشتقل بشین دیگه کسی بگه شوهر فرار میکنین فرااااار

کاربری قدیمی فقط درده نبود نت اومدم اینجا🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر نه اگه با کسی ک دوسش دارم شد شد نشد اصلا حوصله تحمل یکی دیگرو کنارم ندارم

اما خیلیییییی دوست دارم مادر شدن و تجربه کنم بزرگترین ارزومه واسه همین دلم میخواد زودتر اردولج کنم با کسی ک میخوام🥲

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه؟

چرا باید فرار کنن یه نیاز طبیعیه در جهت تکامل انسان

اره اخه ماشالا تاپیکای قشنگ نینی سایتو دارم درباره شوهرای درجه یک تک تکتون میخونم اوجه تکامله

شوهر نه اگه با کسی ک دوسش دارم شد شد نشد اصلا حوصله تحمل یکی دیگرو کنارم ندارماما خیلیییییی دوست دار ...

من فاب دارم ولی ازدواج نه نه نه نه نههههههه

ربط به سن و استقلال مالی نداره فکر کنم

من تو این سایت خیلیا رو دیدم از ۲۰ سالگی درومدن سرکارم میرن خودشون مستقلم هستن ولی در حسرت ازدواجن!

من نمیدونم فکر میکنن بعد ازدواج چه زندگی رویایی در انتظارشونه که ایتجوری التماس شوهر داشتن میکنن

فانتزی های متوهمانه دارن خیلیا از ازدواج

ربطی به سن و شغلم نداره

You Only Live Once
تو سم بودی؟من تو شونزده سالگی واسه شوهر کردن نماز میخوندم و نزر میکردمالان جدا شدم خدا رو شکر ۳۱ سال ...

تاپیکام مززززززخرف بوده اون زمان خدا منو سوووسک کن