izsojjj مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 57 عنوان دانشگاه ازاد 92 بازدید | 7 پست دوستان میگم من امروز نتایج امتحان نهایی اومد که قبول شدم و گفتن تا یک هفته دیگ نمرات کامل تو سایت میاد که بتونم ریزنمراتم و بگیرم از اون ور هم ثبت نام دانشگاه آزاد شروع شده و تا شنبه مهلت داره بنطرت چیکار کنم 1404/10/29 | 17:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17558 هیچی از بهمن تا ۴ سال هرچی پول داری میره تو جیب دانشگاه آزاداول که انتخاب رشته میکنی بعد هم ثبت نام 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
izsojjj مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 57 هیچی از بهمن تا ۴ سال هرچی پول داری میره تو جیب دانشگاه آزاداول که انتخاب رشته میکنی بعد هم ثبت نام خب الان ریز نمرات من کامل نیست چطور میشه که برم ثبت نام کنم بنطرتون قبول میکنن ثبت نام کنم بعد مدارک دیپلمم و ببرم؟؟
naz_90 عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 5 هیچی از بهمن تا ۴ سال هرچی پول داری میره تو جیب دانشگاه آزاد اول که انتخاب رشته میکنی بعد هم ثبت نا ... 😂😂
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17558 خب الان ریز نمرات من کامل نیست چطور میشه که برم ثبت نام کنم بنطرتون قبول میکنن ثبت نام کنم بعد مدارک ... آرهمن الان ترم چهارم هنوز دیپلم اصلی رو تحویل ندادمدیپلم موقت رو دادم 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
izsojjj مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 57 آرهمن الان ترم چهارم هنوز دیپلم اصلی رو تحویل ندادمدیپلم موقت رو دادم دیپلم موقت و از آموزش پرورش بگبرم؟
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17558 دیپلم موقت و از آموزش پرورش بگبرم؟ از مدرسه من گرفتم 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
01230 عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 13 ببخشید شما چند سالتونه؟ امسال ۱۴۰۴ سال اولی بود که کنکور داشتین؟من شرایطم مثل شماست فقط من ۱۴۰۳ کنکور داشتم دوتا از درسامو پارسال دی افتادم امسالم باز دوباره یه درس دیگمو افتادم