2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد

92 بازدید | 7 پست

دوستان میگم من امروز نتایج امتحان نهایی اومد که قبول شدم و گفتن تا یک هفته دیگ نمرات کامل تو سایت میاد که بتونم ریزنمراتم و بگیرم از اون ور هم ثبت نام دانشگاه آزاد شروع شده و تا شنبه مهلت داره بنطرت چیکار کنم

هیچی از بهمن تا ۴ سال هرچی پول داری میره تو جیب دانشگاه آزاد

اول که انتخاب رشته میکنی بعد هم ثبت نام

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

هیچی از بهمن تا ۴ سال هرچی پول داری میره تو جیب دانشگاه آزاداول که انتخاب رشته میکنی بعد هم ثبت نام

خب الان ریز نمرات من کامل نیست چطور میشه که برم ثبت نام کنم بنطرتون قبول میکنن ثبت نام کنم بعد مدارک دیپلمم و ببرم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان ریز نمرات من کامل نیست چطور میشه که برم ثبت نام کنم بنطرتون قبول میکنن ثبت نام کنم بعد مدارک ...

آره

من الان ترم چهارم هنوز دیپلم اصلی رو تحویل ندادم

دیپلم موقت رو دادم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

دیپلم موقت و از آموزش پرورش بگبرم؟

از مدرسه من گرفتم

ببخشید شما چند سالتونه؟ امسال ۱۴۰۴ سال اولی بود که کنکور داشتین؟

من شرایطم مثل شماست فقط من ۱۴۰۳ کنکور داشتم دوتا از درسامو پارسال دی افتادم امسالم باز دوباره یه درس دیگمو افتادم