2777
2789

قبول دارید ریاضی خیلی سبز دبیرستان خیلی افتضاحهههههه

من سطح ریاضی بد نیست ولی اصلا بلد نیست بعضی چیزا رو چطوری توضیح بده و کلی ایراد و اشکالم داره تازه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما به بزرگی خودتون ببخشیدش😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

یه استاد داشتیم میگفت یه دانش آموزم همه کتاب ها رو خریده بود هممه چی خیلی سبز خیلی ابی خیلی نارنجی آخرشم نتیجه خیلی قهوه ای😄

این خاطره هیچوقت یادم نمیره دبیر فیزیک بود بنده خدا یه مرد بسیار مودب و جنتلمن اصلا باورم نمیشد این خاطره رو اون برامون تعریف کرد😅

درسنامه ش خوب نیست بعضی از استادای خوبم میگن بهتر درسنامه رو نخونید منم خیلی به مشکل میخوردم با راه حل هاش یه جوری جواب سوالا رو میده که اصلا نمیدونی باید کجا استفاده کنی و برای چی

چه رشته ای هستین😁

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫