2777
2789
عنوان

پسرسه ساله هیچی نمیگه

1332 بازدید | 24 پست

پسرم چندروز دیگه سه ساله میشه،که حرف نمیزنه تو۸ماهگی اسپاسم شیرخوارگی داشت که دارو قرص سابریل خورد قطع شد زود،ولی همه کاراشودیرانجام داد۱۸ماهگی راه رفت و هنوز حرف نمیزنه و درکش پایینه از همسناش مثلا کلمه ماما بابا ده ده اب رو بگم تکرارمیکنه ولی حرف نمیزنه اب بخواد نمیگه اب،با زور میفهمونه هیچ بازی زیاد سرگرمش نمیکنه MRI کامل معز داده دکترش گفت نرماله و سالمه مغزش ،ارتباط چشمیش خیلی خوبه باهمه ارتباط میگیره ولی تلاشی برای حرف زدن ویادگیری اسامی و رنگا نمیکنه مثلا میگم این یه سیب سیب سیبههه دستمو تکون میدم باسیب،نهایت مثل من دیتشو تکون میده وادامو درمیاره و لحن صدامو تقلید میکنه میگه ببب بببب ببب کلینیک توانبخشی بردم ارزیابی شد گفتن بیش فعاله توجه وتمرکزش کمه دکتر مغزواعصاب بهش دارو اتنتالین و رسیپریدون۱/۴ داد،یه ماهه میدم داروهاشو،۱۰جلسه کلاس ذهنی رفت بازی میکردن باهاش وسیله هاشو خریدم خونه کارکنم باهاش فعلا نمیبرم کلینیک دستور ساده رو میفهمه مثلا بیابریم بیرون،بیاغذا بخور،بیا بریم دستشویی،بیامسواک،ولی مثلا بگم برو فلان چیزو بیار نمیره یا بگم اونجارو نگاه کن نگاه نمیکنه ودستشو مثل من میاره بالا فقط،ارتباطش با داداشش وبچه هاخوبه،فقط( نه) رو واضح و زیادمیگه،گاهی هم اواهای مختلف میگه با ادا،اما نمیدونم مشکلش چیه دقیقا چرا حرف نمیزنه و مقاومت میکنه و دوس داره بهم بریزه فقط اسباب بازی وپازل هارو،بگم بای بای کن دست تکون میده ،بوسم میفرسته باباشم میگه بچه سالمه ومیفهمه همه چیو حرف زدنش درست میشه کم کم و گفتاردرمانی احتیاج نیس نظرتون چیه؟

17:04:18 | 1404/10/29

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش شربت امگا دادی؟ زیاد حرف بزن تی وی و موبایل اصلا نبینه کتاب بخون ببر خانه بازی ک با هم سناش در ارتباط باشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

پسردایی من قبل پیش دبستان حرف زد

با اینکه مهد میرفت و اونجا با بچها دوست بود و همه چی هم خوب بود و خوب ارتباط میگرفت

دوتا خواهر برادر بزرگترم داشت یعنی مشکلی نداشت ولی خیلی دیر صحبت کرد اما الان ماشالله مردی شدا واسه خودش هیچیشم نبود و سالمه

والا پسر خواهرم ۴ سالشه تازه دو ماهه حرف میزنه... البته درکش از محیط خوب بود.

یه پسر خواهر دیگه هم دارم ۳۵ روز کوچیکتر از اونیکی پسر خواهرمه اون طوطی وار فقط تکرار میکرد حرف هارو ولی درکی از محیط اطراف نداشت... یعنی مثلا درو ببیند بیا، برو بیرون و ... رو اصلا نمیفهمید الان هر دو خوبن.

بنظرم عجله نکنید گفتار درمانی ببرید ولی دارو ندید، این تجویز ها گاهی بوی پول میده... دارو میدن و بچه رو میفرستن کاردرمانی تو یه کلینیک خاص و ...

احتمالا دیر تلکم ببرش گفتار درمانی و جایی که بچه هست مثل مهد ولی خب دکتر باید تشخیص بده

کلینیک توانبخشی بردم کلاس ذهنی براش شروع کردن یه ماه رفت توش بازی میکرد فقط بازی حلقه هوش و پازل و فلش کارت ک ایناروخریدم خونه تمرین کنیم اما توجهی نداره زیاد و پرت شون میکنه بعد چنددقه

بهش شربت امگا دادی؟ زیاد حرف بزن تی وی و موبایل اصلا نبینه کتاب بخون ببر خانه بازی ک با هم سناش در ا ...

شربت امگا دادم بدمزه بود نخورد،زیاد حرف میزنیم باهاش یه داداشم داره با اون بازی میکنه

گفتار درمانی کاردرمانی شما از دوسالگی باید شروع میکردین

کلینیک توانبخشی بردم فقط کلاس ذهنی شروع کردن با بازی حلقه هوش و پازل و...یه ماه بردم وسیله هاشو خریدم خونه بازی کنم باهاش