2821
2789
عنوان

کنکور بدم یا ن

96 بازدید | 8 پست

موقعی که من دیپلم گرفتم 401 بود ینی فقط دوازدهم نهایی بود و من اون زمان برای اینکه کنکورو خوب بدم نهایی هارو زیاد نخوندم و فقط تست کار میکردم. خلاصه الان معدل نهایی دوازدهم 16.5 هست بنظرتون برم معدلمو ترمیم کنم و کنکور فرهنگیان بدم یا بزارم چند سال دیگه استخدامی شرکت کنم؟ کدوم راحت تره؟

البته برای کنکور دادن باید هم سال یازدهم و هم دوازدهم رو کامل ترمیم کنم و دوباره امتحان بدم.

الان دانشجو مهندسی هستم ولی رشتم به استخدامی هم نمیخوره باید ارشد روانشناسی ای چیزی بخونم که ازمونم بتونم بدم😐

راستی 21 سالمه تا 24 میتونم کنکور بدم

چقدر شرایطو سخت کردن💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب بنظر من بخون برای فرهنگیان چون قبولی تهران فرهنگیان فوقالعاده راحته و اینکه رشته ریاضی رقابتی برا ...

خودمم میگم بخونم ولی از ترمیم معدل و امتحان نهاییای یازدهم و دوازدهم میترسم خیلی سخت باشه خراب کنم🥲

خودمم میگم بخونم ولی از ترمیم معدل و امتحان نهاییای یازدهم و دوازدهم میترسم خیلی سخت باشه خراب کنم🥲

آره سخت واقعا ولی شما نیاز به معدل زیاد بالای ندارید

شما میتونید با کنکور دعوت بشید و با مصاحبه تراز تون بکشونید بالا نگران نباشید ولی از دانشگاه انصراف ندید تلاشت ن رو بکنید

آره سخت واقعا ولی شما نیاز به معدل زیاد بالای ندارید شما میتونید با کنکور دعوت بشید و با مصاحبه تراز ...

مرسی عزیزم

فقط یک سوال دیگه داشتم ببخشید زیاد سوال میپرسم

برای یاردهم شنیدم فقط 6 تا درس تاثیر داره. من الان بخام نهایی یازدهم بدم فقط اون 6 تارو میتونم بدم بقیه رو ندم؟ یا مثلا بقیه رو نخونم فقط برم سر جلسه ولی اون 6 تارو خوب بدم.

و اینکه برای ترمیم نهایی دوازدهم تک درس نمیشه ترمیم کرد درسته؟ باید کل درسارو امتحان داد؟

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز