banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14308 عنوان 💙💓💙 94 بازدید | 12 پست چقدباارزشن #ادماییکه وقتیحالتبده تنها #دغدغشونعوضکردنحالته . . . !️قدرشونو بدونید.... مرسی ازت #مخاطب_خاص « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔 1404/10/29 | 16:44 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14308 مخاطب خاصت کیه حالل #مخاطب_خاص_من_فقط_خداست و #تامام « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
سمااااااااااانههخانم عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 3796 #مخاطب_خاص_من_فقط_خداست و #تامام اخه گفتی آدمایی که خخهعی خدا که منو تنها گذاشته انگاری🥲
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14308 tv girl 🌺🌺 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14308 اخه گفتی آدمایی که خخهعی خدا که منو تنها گذاشته انگاری🥲 بله.. چون خدا تو قلب همون ادماس.. 👌تا خدا هست.. چرا تنها.. منم تنهام.. ولی دلم به تنهاییم خوشه و زندگیم 👌همونایی ک..تا ببیننت نیش زدن یادشون میره...مخاطبای خاص خدان و.بس👌. . « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
سمااااااااااانههخانم عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 3796 بله.. چون خدا تو قلب همون ادماس.. 👌تا خدا هست.. چرا تنها.. منم تنهام.. ولی دلم به تنهاییم خوشه و زن ... هعی
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14308 هعی چیه.... خب.... چت شد... 😐چه هعی پر دردی... 😐💔 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
سمااااااااااانههخانم عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 3796 چیه.... خب.... چت شد... 😐چه هعی پر دردی... 😐💔 خیلی حالم بده روحی و جسمی💔😔
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14308 خیلی حالم بده روحی و جسمی💔😔 خدا نکنه.. گلم... ایشالله ک بهترین خودت باشی.. درست میشه.. ... منم این ماهم خیلی گند. شد... خیلی.. یه گروه تو سایت.. حال منو خراب کردن.... پدرم اونهفته فوت شد..چطور زنده ام نمی فهمم اصلا.... « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
سمااااااااااانههخانم عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 3796 خدا نکنه.. گلم... ایشالله ک بهترین خودت باشی.. درست میشه.. ... منم این ماهم خیلی گند. شد... خیلی. ... خدا رحمتشون کنه روحش شاد🥺ولشون کن اعصای این سایت و ندیده نشناخته میپرن به هم
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14308 خدا رحمتشون کنه روحش شاد🥺ولشون کن اعصای این سایت و ندیده نشناخته میپرن به هم مرسی عزیزم... والا کاری بهشون ندارم.. تا منو میبینن.. انگار ازرائیل اومده سراغشون😄😄😂😂 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔