2777
2789
عنوان

توقع بی جا فامیل از من

180 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من ۱۸ سالمه بعد فوت مادرم پیش خالم زندگی میکردم که خیلی سخت بود چون دانشجو بودم خوابگاه خودگردان گرفتم بعد سرکار میرم و خرجم کامل با خودمه امروز فامیلم منو دیده وایساده چرت گفتن تو میری سرکار باید طلا بخری بعد خونه بخری با این وضعیت من با حقوق یه قرون دو هزار وقتی شهریه دانشگاه و خوابگاه دارم خورد و خوراک دارم الان چجوری طلا بخرم بعدش بفروشم بشه خونه ؟ الان با این وضعیت روزگار بنظرتون حرف مسخره ای نیست حرفش؟

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی۴۰ساله هاش که تو ارزونی بودن نتونستن من دختر تک و تنها بتونم؟؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
میگفتی ما تو شرکت نفت کار نمیکنیم پولدار نیستیم ی سری آدمهام پولدارن فکر میکنن بقیم مثل خودشونن

بخدا من حتی کارمند هم نیستم که این حرفو میزنه

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

بی عقل بوده ولش

والا بی عقلی هم حدی داره

یکم درنظر بگیرن شرایطو

یه سری هم نسخه طلا خریدن این رو دو ساله یاد گرفتن چون تب خرید طلا داغه قبلا بورس رو پیشنهاد میدادن، به همه هم توصیه اش میکنن که پولاتو طلا بخر بعد بده خونه بخر

نمیدونن این نسخه کلی برای همه جواب نمیده

بعدم هر کسی پولش به طلا برسه میخره لازم نیست مدام گوشزد کنییم

چرت زیاد میگن ولشون کن بگو تو برو اگه میتونی با پولت الان طلا بخر

خودشون دارن دیگه چمیدونم روزگار چجوریه

امان از این ادمای سمیییی هیچی بهش نگو نگو نمیشه و فلان بگو باش بزار بره رد کارش

منم هیچی نگفتم ولی این بار چندمه داره روضه میخونه برام ول کن نیستن

میگفتی۴۰ساله هاش که تو ارزونی بودن نتونستن من دختر تک و تنها بتونم؟؟

همینو بگو بخدا چه توقعاتی دارن