n_h_b_d_a مدیر استارتر عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 835 عنوان سحر و جادو 72 بازدید | 5 پست علائمش چیه درکل تاثیرش روی بدنم بگین لطفا 1404/10/29 | 16:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fuall عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 1 من که اعتقاد ندارم اما یجا دیدم نوشته بود بی حالی و ریزش مو و بدن درد و حالت تهوع و...
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 90362 استخون درد بی حالی بی خوابی عصبی شدن تنها شدن مریضی های عجیب غریب بی دلیل خودشناسی DNA plus
n_h_b_d_a مدیر استارتر عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 835 استخون درد بی حالی بی خوابی عصبی شدن تنها شدن مریضی های عجیب غریب بی دلیل سردرد و صدای های شکم عجیب که ۷ تا دکتر رفتم خوب نشدم حتی بهتر هم هست؟
پيشي_خانوم عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 3873 بستگی داره چجور سحری باشه مثلا برای سلامتی باشه یا جدایی یا سیاهی علایم اولیه معمولا از آشفتگی روحی ،مشکل خواب ،دردهای جسمی مبهم و بی حالی ،لاغری بی دلیل و تغییر رنگ چهره شروع میشهو به مرور تشدید میشه در بعضی شرایط ممکنه شخص خادم سحر رو ببینه و.... بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
پيشي_خانوم عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 3873 به مجرد و متاهل بودن یا نوع سحر هم بستگی دارهمثلا شما با کسی رابطه نزدیک داری یا نه یا سحر خوراکی بهت بدن علایم گوارشی پیدا میکنیسحر مرشوش باشه کل ساکنین خونه دچار مشکل میشن بحثش پیچیده است بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️