2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 95 پست
نگا افغانی ها میکنم ۱۰ تا ۱۰ بچه میارن تو کشور غریب آوره هستن قوت میگیرم ولی آره راس میگی

عزیزم خودت رو با ی افغان مقایسه میکنی؟ کیفیت زندگی و آینده ی اونها رو ببین

نه سواد انچنانی نه تحصیلاتی، نه موقعیت و شغل درستی

همینجوری پشت سر هم بچه میارن و بی خیال همه چیز میشن

حال خوب از درون میاد🌱🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان من همه چی برای بچه ام میگیرم مدرسه غیر انتفاعی ... ولی میگه تنهام نمیدونم شاید بخاطر سنشه

چند سالشه؟ منم برا دخترم هر چی بخواد محیا میکنم ولی همیشه میگه آرزومه خواهر برادر داشته باشم دوستام همه دارن

سختت نیست تنهایی؟

یه جوری میگی تنهایی انگار تو اتاق زندانی شده

بچه از ۴ سالگی میره مهد کودک و بعد مدرسه و غیره

بعدشم مثلا بچه های اسی ۱۰ سال اختلاف سنی دارن، دو تا بچه با ۱۰ سال اختلاف سنی چه حرف مشترکی می تونن با هم داشته باشن؟

من یه خواهر دارم با ۶ سال اختلاف سنی

سر جمع تو کل زندگیمون اندازه ی ۱۰ خط با هم حرف نزدیم

زندگی به اندازه کافی سخت هست، از این سخت ترش نکنیم!

نگا افغانی ها میکنم ۱۰ تا ۱۰ بچه میارن تو کشور غریب آوره هستن قوت میگیرم ولی آره راس میگی

واقعا خودتو با افغانی تا مقایسه میکنی

اونا فقط میزان

بدون هیچ آینده ای

هیچ تحصیلاتی

هیچ زندگی

هیچ غذا و پوشاک مناسبی

فقط میزان

احمقن خب

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

نمیدونم واقعا منکه خودم نمیخوام بیارم فقط میخواستم نظرات بدونم نگرانم پشیمون بشیم

من پشیمون نیستم

پدر و مادرم هم پشیمون نیستن

حدودا ۲۰ سالمه من و دوستام که تو فرزندیم خیلی راضی تریم تا اونا که چند تا هستن

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

دقیقا کی از افغانیا خوشش میاد کاش یه روز ایران خالی شه از اینا

ایشالا واقعا

واقعا خودتو با افغانی تا مقایسه میکنی اونا فقط میزان بدون هیچ آینده ای هیچ تحصیلاتی هیچ زندگی هیچ غذ ...

درسته ولی من ایرانی بدبخت چرا نباید بتونم یه دونه بچمو دو تا کنم یه عمر درس خوندیم اینم عاقبتمون