2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میگی چرا الان خوشحالی ؟ برام خیلی مهمه دیدتو بگو

چون آرامش دارم

پدر و مادرم مدرسه غیرانتفاعی خوب فرستادن منو

کلاس زبان کلاس موسیقی و مهارت هایی که الان خیلی خیلی به دردم میخورن

خونمون آرومه ذهنم آروم تر

مهاجرت بخوام بکنم تامین میتونن بکنن

الان خواهر برادر داشتم چه به درد زندگیم میخورد

خیلی خوشبخت تر هستم به نظر خودم

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

بله تو این وضعیت مملکت که آینده هیچ کدوممون مشخص نیست، بچه آوردن خودخواهی محضه

نگا افغانی ها میکنم ۱۰ تا ۱۰ بچه میارن تو کشور غریب آوره هستن قوت میگیرم ولی آره راس میگی

حس میکنم پیری باید برم خانه سالمندان خیلی غمگینه

نه خدا نکنه خوشگلم میخوای الان کنار بچه یه چیزی شروع کن دوباره کیخوای درس بخون یا برو کلاسی چیزی

دور دوستاتو زیاد کن

به امید روزهای خوب 🌞

چون آرامش دارم پدر و مادرم مدرسه غیرانتفاعی خوب فرستادن منو کلاس زبان کلاس موسیقی و مهارت هایی که ال ...

مرسی که گفتی از این خیلی میترسم دخترم بزرگ شه بگه چرا خواهر و برادری ندارم چرا تنهام البته الانم خیلی تنهاست

سختت نیست تنهایی؟

تنها نیستم اخه

خواهر برادر واسه کی دوست شدن واسه من بشن

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

چون آرامش دارم پدر و مادرم مدرسه غیرانتفاعی خوب فرستادن منو کلاس زبان کلاس موسیقی و مهارت هایی که ال ...

خب الان من همه چی برای بچه ام میگیرم مدرسه غیر انتفاعی ... ولی میگه تنهام نمیدونم شاید بخاطر سنشه

خودشناسی DNA plus
مرسی که گفتی از این خیلی میترسم دخترم بزرگ شه بگه چرا خواهر و برادری ندارم چرا تنهام البته الانم خیل ...

نه والا

مهارت هاش به دادش میرسن نه خواهر برادر

خب الان من همه چی برای بچه ام میگیرم مدرسه غیر انتفاعی ... ولی میگه تنهام نمیدونم شاید بخاطر سنشه

دو تا بشن همین قدر تامین میمونه؟

من تنها نیستم

اره به خاطر سنش هست