2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 95 پست
آخه پیر بشم تنها میمونم خانواده ای ندارم خودم فقط یه برادر دارم اونم ارتباط نداریم خیلی خانواده شوهر ...

یه بچه داری که

تو این شرایط اول از همه با اون بچه ای که داره میاد ظلم میکنی

بعدش به دخترت

دلت میخواد ظالم باشی واقعا ؟

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این وضعیت نابه سامان آره ظلمه...اگه شیر خشکی بشه وبا این وضعیت کم وکسری شیر خشک چکار میکنی...چندسال پیش که اینجوری نبود خواهرم دائم درسطح شهر دنبال پمپرز مناسب بچه اش میگشت حالا که همه چیز به هم ریخته....اینا یه گوشه ریز از مشکلات موجود در بچه داری هست.

مخاطب خاص

آخه پیر بشم تنها میمونم خانواده ای ندارم خودم فقط یه برادر دارم اونم ارتباط نداریم خیلی خانواده شوهر ...

چه بیاری چه نیاری پیر بشی تنها می مونی

اینقدر ساده نباشید

زندگی به اندازه کافی سخت هست، از این سخت ترش نکنیم!

پسر منم میگه تو شکمت نی نی داری همش میگه داداش میخوام

منم این حرفا روبچه بودم خیلی میزدم

الان دست پدر مادرمو میبوسم که تک فرزندم

خداروشکر خداروشکر عاقل بودن

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

بیار یدونه بچه شاید از یه جهاتی خوب باشه ولی خوب باید قبول کنیم هیچکس جای خواهرو برادری که خوب تربیت شده رو نمیگیره

مشکلات ثمره ی انقلاب اشتباه نبود مشکلات ثمره ی انتخاب اشتباه بود درضمن ای اونایی که منتظر حمله به ایرانو مردن هستین زودتر خودکشی کنیدو به ارزوتون برسید چون ما ایران رو دوست داریم و نمیخوایم اسیبی بهش برسه به هرحال وطن مثل مادر میمونه و ... 😊عزیزان یادتونه تو جنگ دوازده روزه همین جوونامون با جون و دلشون از ایران مراقبت کردن با حقوق های خیلی پایین و شنیدید ترامپ گفت اگه در ایران کسی کشته شود ما اقدام نظامی میکنیم مزدوران موساد (طبق اعتراف پمپیو ونتانیابو) و یسری تروریست دیگه حداکثر توان خودشون رو برای کشته سازی انجام دادن به یسری بدبخت جوگیر هم وعده ی مبالغ بالا دادن برای همراهی در جنایات فجیع و فیلم گرفتن و فرستادن به شبکه های مجازی تا ایجاد رعب و وحشت بکنن و این جوونارو ازمیدون بدر بکنن تا موشکها و توان نظامی رو از کار بندازن تا برای ورود تروریستها و تجزیه طلبها و حملات گسترده ی ترامپ و نتانیابو آماده بشه بله عزیزان باز همون جوونهای رشیدمون با جون دلشون از ایران مراقبت کردن باور کنید در مقابل اسلحه های بروز و نارنجک تبر انواع چاقو قمه شمشیرزنجیر فلزی سنگ ... نمیشدبادست خالی جلوشونو گرفت خواستنها ولی نشد چنتاشون بطرز فجیعی کشته شدن به یه مادر شهید گفته بودن برو خدا تو شکر کن بچت رو فقط با تیر کشتن و بلای دیگه ای سرش نیاوردن 💔 یکی از منافقین اعتراف کرده بود که بیاین تو میدون نیروهای امنیتی دوبرابر افراد ما کشته شدن ! یعنی تا اونجا که میشده نیروهای امنیتی سعی کردن از اسلحه استفاده نکنن وخیلیاشون سرهمین مسیله کشته شدن وگرنه آمار نباید اینقدر بالا میرفت دوستان اونی که برای حمله به ایران و کشتارایرانیها از کودک کشها تشکر میکنه ایرانی نیست اصلا نمیخواد بیاد ایران فقط درآمدو اسمش رو میخواد اینقدر ساده نباشید و از منابع معتبر تاریخ بخونید نذارید با عکس چهارتا دختر خوشگل فریبتون بدن میدونم الان اوضاع عالی نیست ولی اون موقع با پنجاه و خورده ای سال دوران حکومت پهلوی و بدون تحریم و حداکثر فروش نفت به اعتراف نزدیکان محمدرضا پهلوی اوضاع واقعا خوب نبوده نذارید سایبری ها با جعلیات فریبتون بدن بجای همراهی کردن با دشمنان از مسیولین مربوطه مطالبه بکنید

اره خودخواهی هست یه بچه داری تنهاییت کجا بود اگر با همین یه بچت تنهایی با دومی هم از تنهایی در نمیای

خب من خواهر برادر ندارم مادر پدرم خیلی ازم دورن خانواده شوهرم صمیمی نیستن هیشکی نداریم واقعا

خب من خواهر برادر ندارم مادر پدرم خیلی ازم دورن خانواده شوهرم صمیمی نیستن هیشکی نداریم واقعا

فکر نکن نزدیک بودین واستون کاری میکرد

یه بچه داری دیگه این حرفا چیه

وضع مالی بد نیس شکر خدا ولی اینکه بگم برای بچه هام میتونم خونه و ماشین در آینده تهیه کنم نه

من نه وضع مالی خوبی دارم نه خونه دارم نه ماشین

ولی دومی رو حامله ام و خودم خاستم که بیارم

مگه همه چی به پوله

در آینده پول به دست میاد

سنت بره بالا دیگ نمیتونی بچه بیاری