2777
2789
عنوان

لاغری با شیر

500 بازدید | 42 پست

من مدتیه شیر و دارچین میخورم تاثیر مثبت داشته

رژیم شیر ب تنهایی ن ها روزی دوبار شیر و دارچین میخورم

امروز تاپیکی دیدم از زنجبیل ک روزی چند لیوان زنجبیل میخوردن اونم با پودر ب اندازه زیاد

من الان کمی پودر اندازه نوک ناخن ریختم تو شیرم ب شدت بالا آوردم و صورتم داغ شده و قفسه سینم سفت شده

یادمه انارستان میگفت زنجبیل زیاده روی نکنید تپش قلب میاره الان متوجه شدم

حالا سوالم اینه اون کاربرا چجوریییییییی روزی چند لیوان میخوردن اصلا نمیشه خوردش ب من بگید

دوست منم دیروز یه مشت زنجبیل خورده بود

من نمیتونم واقعا، گرمم میشه و حس میکنم جونم در میاد

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست منم دیروز یه مشت زنجبیل خورده بود من نمیتونم واقعا، گرمم میشه و حس میکنم جونم در میاد

اصلا بعدش ب کنار چجوری خورده؟

من توی چای سبزم معمولا ميندازم اندازه یه عدس اما پودرش رو نتونستم حتی قورت بدم انگار شمشر داغ کشیده شد ب گلوم

اصلا بعدش ب کنار چجوری خورده؟ من توی چای سبزم معمولا ميندازم اندازه یه عدس اما پودرش رو نتونستم حتی ...

من تو چایی هم بدم میاد حتی، باید خیلی کم باشه..

خیلی عجیبه واقعا🥲😂

پودرشو امتحان نکردم ولی حس میکنم همینطوری باشه که میگی و خیلی اذیت کنه خوردنش

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

دردناک بود بعد از روزی 6 7 لیوان میگفتن🙂↕️

شاید قصد خودکشی داشتن؟

اصلا بگیم نمیفهمن اون لحظه

بعدش چی؟ با اون همه زنجبیل تو بدنشون چطوری کنار میان؟

من خالم یه مدت زیادهروی میکرد تو خوردن زنجبیل و دارچین مخصوصا زنجبیل

پوستش کلی آسیب دید

الان بعد چند ماه دکتر رفتن بهبود پیدا کرد

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
شاید قصد خودکشی داشتن؟اصلا بگیم نمیفهمن اون لحظه بعدش چی؟ با اون همه زنجبیل تو بدنشون چطوری کنار میا ...

آلان سرم درد میکنه با اینکه نتونستم قلپ دوم بخورم

فک کن خیلی ریلکس لیوانمو برداشتم و زنگ زدم ب همسرم و یه قلپ خوردم و بعدش..... 🤣

شاید قصد خودکشی داشتن؟اصلا بگیم نمیفهمن اون لحظه بعدش چی؟ با اون همه زنجبیل تو بدنشون چطوری کنار میا ...

تو همه این واکنشو ایجاد نمیکنه ک عزیزم

این بدنش واکنش آلرژیک داده اینطور شده

ب قول عامیانه حساسیت داره ب زنجبیل برا همین با ی مقدار کمم اینطور شده

ی سریام اوکیه بدنشون دیگ