2821
2789
عنوان

خیانت و دروغ 😔

125 بازدید | 11 پست

خانما نامزد من چندشب پیش به جونم کلی قسم الکی خورد که رفتم متاسفانه مچشوگرفتم .در حالیکه چندروز نمیومد پیشم والکی قسم میخورد خستم خوابم میاد و غیب میشد نت هم نبود میدونست ازش لایو لوکیشن نمیخوام راحت بود

مابا هم خونه گرفتیم و اجازه نمیداد برم سرکار و خودش کل خرج ومخارج خودم و خونه رو میداد

ویه وامی هم برداشته بودم که وسیله خریده بودیم قسط هاشو میداد

الان گذاشته رفته یه زنگ هم نزده تو ۵روز و وقت اجاره خونه وقسط رسیده و اصلا پولی ندارم سرکار هم نمیرم که بتونم برسونم حداقل این ماه رو

نمیخوام زنگ بزنم بهش چون اگه به فکرم بود خودش میدونست سرماهه

بنظرتون چیکار کنم واقعا نیاز دارم به هم فکری هاتون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشخصه پیچیده

اگه برات مهم نیست به روی خودت نیار اجاره رو بده بعد یه فکری کن بدون اون چی کار کنی

اگه هم نمیده به صاحبخونه بو از پیش کم کنه نهایتا بلند شی بعدشم دیگه

نمیدونم شرایط سختیه ولی کلا روش نباید هیچ حسابی کنی دیگه

اره عقد نیستیم ولی خونواده ها در جریانن قرار بود بعد عید عقدوعروسی کنیم

کسی که تو این تایم خیانت بکنه متاسفانه بعد از عروسی بدتر میشه که بهتر نمیشه

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته

قلمت بشکند روزگار اگر ننویسی بر ما چه گذشت 🖤

مشخصه پیچیدهاگه برات مهم نیست به روی خودت نیار اجاره رو بده بعد یه فکری کن بدون اون چی کار کنیاگه هم ...

خیلی،یعنی نمیدونم از کی بهم دروغ میگه و خیانت میکنه،پنجشنبه گندش در اومد تعلیق بودم تا امروز نتونستم تاپیک بزنم

بنظرت بهتره منم کلا دیگه هیچ خبری ازش نگیرم خودم برم سرکار ؟واقعا بهم فشار بدی میاد ولی نمیخوام پرروتر بشه

من پیگیرش بشم میگه اره این چون تو فشاره پس میتونم هربلایی سرش بیارم

کسی که تو این تایم خیانت بکنه متاسفانه بعد از عروسی بدتر میشه که بهتر نمیشه امیدوارم بهترین ها برات ...

😔

مرسی عزیزدلم❤️🙏🏻لطفا دعام کن زودتر بتونم از پس همه چی بربیام

خیلی،یعنی نمیدونم از کی بهم دروغ میگه و خیانت میکنه،پنجشنبه گندش در اومد تعلیق بودم تا امروز نتونستم ...

به نظر من خودت یه جوری پولو جور کن و رو دوستت حساب نکن

اگه هم برگشت از لحاظ عاطفی خیلی مایه نزار

ولی الان هی زنگ بزنی میگه به خاطر اجاره و قسط گیر داده

به نظر من خودت یه جوری پولو جور کن و رو دوستت حساب نکناگه هم برگشت از لحاظ عاطفی خیلی مایه نزار ولی ...

اره دیگه من پیگیرش نمیشم واقعا دوستم داشته باشه خودش یه کاری میکرد تا الان😅

مرسی عزیزمم❤️❤️