2777
2789

من کاری نمیکنم

کلا همیشه خودشون میومدن

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

من پارتنرم همیشه پیش قدم میشد و من بدم میومد که همش اون میاد جلو🫠

شدیدمحتاج دعاتم🫠"اکنون بنظرمیرسدکه صبورتر شده ام اما چراغی در وجودم خاموش شده است که دوست داشتم تا ابد روشن بماند...تمام من درگیر اوست .💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعد از چند وقت

چند دقیقه بعد

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

باید سر خودت رو گرم کنی و سعی کنی حالت خوب باشه گریه زاری ممنوع استوری غمناک ممنوع و واقعا حالت رو خوب کنی چون نمایشی باشه معلوم میشه ، پیاده روی بری، ورزش ، ارایشگاه بری یه تغییر کوچیک مثل کوپ مو ناخن جدید .

خوبه که

اینکه همش اون بیاد حس بدی میده

مثلا صبرش نمیومد تا من برم

حتی اگه تقصیر من بود بازم اون میومد

شدیدمحتاج دعاتم🫠"اکنون بنظرمیرسدکه صبورتر شده ام اما چراغی در وجودم خاموش شده است که دوست داشتم تا ابد روشن بماند...تمام من درگیر اوست .💔