2777
2789
عنوان

خسته ام خسته 😂😂😂

161 بازدید | 17 پست

خسته ام خسته 😭😭😭، اصلا همه چیز برام مسخرست زندگی برام دپرس کننده شده هیچی برام دیگه معنا نداره کلا فقط دارم وقت میگذرونم و فقط در حالت بقام حالم از آدمای دور و اطرافم به هم میخوره از خونوادم متنفرم حالم ازشون به هم میخوره ادمای خودخواهین اصلا محبت کردن بلد نیستن فقط به فکره خودشونن اصلا انگار نه انگار من بچشونم همشم دارم بی محلی میکنم که برام مهم نیست ولی بله اخرش روم تاثیر میذاره و اخرش ناراحتم بی محلیشون میکنم هرکاریشون میکنم اصلا انگار نه انگار فقط به خودشون میرسن من یه چیزی بخوام میگن به ما هیچ ربطی نداره یا نمیتونم ولی برای خودشون تا میتونن انجام میدن، نمیبخشمشون که منو اوردن به دنیا هر روز ارزوی مرگ دارم، بعد تازه بهم میگن چرا انقدر تو عصبی هستی چرا انقدر به ما پرخاش میکنی ولی نمیپرسن چته یا چرا بعد هم اگه کاری بکنم همش حس گناه به ادم میدن یه جوری مظلوم نمایی میکنن میگیم ما از یزیدم حتما بدتریم ولی یه چیزی هست که انقدر حالم بده علکی که نیست، هر موقعم میخوایم حرف بزنیم همش میگن خفه شو یا اصلا محل نمیدن که تو چته از چی میسوزی یا اگه ببینن از کنترل خارج شد اوضاع براشون داد و بیداد میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خونوادم همدل نیستن ولی چه میشه کردمنم همسن تو بودم سختم بودبغلت میکنم🫂

🫂چطوری تحمل کردی من افسردگی گرفتم به خاطره این خونوادخ به ارزوهامم نرسیدم از همسن و سالام عقب افتادم

🫂چطوری تحمل کردی من افسردگی گرفتم به خاطره این خونوادخ به ارزوهامم نرسیدم از همسن و سالام عقب افتاد ...

رفتم دانشگاه همسن تو بودم کرونا اومد همه بچه ها رفتن خونشون ولی من مامانم میگفت باید بمونی در حالی که نیرو رسمی هم داشت فرار میکرد و من دانشجو ترم چهار مونده بودم

الان مستقلم تقریبا ولی خب بالاخره خونواده رو نمیشه انداخت دور سعی میکنم کنار بیام و بپذیرم که اینجوریه دیگه

رفتم دانشگاه همسن تو بودم کرونا اومد همه بچه ها رفتن خونشون ولی من مامانم میگفت باید بمونی در حالی ک ...

تونستی به هدفات برسی و به خودت از لحاض روحی و جسمی به خودت میرسی

تونستی به هدفات برسی و به خودت از لحاض روحی و جسمی به خودت میرسی

نه متاسفانه اون چیزی که میخواستم نشد و الانم به زور فقط خودمو میکشونم وگرنه افسردم.. الان البته بیشتر بخاطر این شرایط حاضر

تو سنی نداری که فکر کنی عقب افتادی

نه متاسفانه اون چیزی که میخواستم نشد و الانم به زور فقط خودمو میکشونم وگرنه افسردم.. الان البته بیش ...

منم افسردم منم خواستم برم کار کنم که حداقل اونایی که برام براورده نکردنو خودم برای خودم براورده کنم و از لحاض پوشاک و پوشش نه اینکه نداشته باشم ولی میبینم همسنام چه چیزایی میپوشن منم دلم میخواد اون لباس ها و اون ظاهرشون و یا مثله اونا برم مسافرتی جایی

منم افسردم منم خواستم برم کار کنم که حداقل اونایی که برام براورده نکردنو خودم برای خودم براورده کنم ...

خیلی گرونیه😞 شاید الان درک نکنی ولی واقعا منی که کار میکنم هم هشتم گرو نهمه نمیدونم بقیه از کجا میارن که خوب میپوشن و خوب میگردن

خیلی گرونیه😞 شاید الان درک نکنی ولی واقعا منی که کار میکنم هم هشتم گرو نهمه نمیدونم بقیه از کجا میا ...

آره دقیقا به خاطره وضعیت اقتصادم هست که نصفیا و امثاله من افسردن چون داره به قشر کوچیک جامعه فشار میاد، و کاشکی میفهمیدیم که انقدر از کجا میارن مردم

آره دقیقا به خاطره وضعیت اقتصادم هست که نصفیا و امثاله من افسردن چون داره به قشر کوچیک جامعه فشار می ...

بخدا من میبینم همکارام انقد خرج میکنن من اصن اونجوری نیستم ینی ندارم که بخوام اونقد خرج کنم نمیدونم از کجا میارن شاید اولویتا فرق میکنه نمیدونم والا

حالا که اهل مقایسه کردنی هم خودت رو با پایین تر از خودت همیشه مقایسه کن این کار تو رو قوی تر می کنه

من اینشکلی نبودم خیلی بده واقعا خیلی مامانم منو هی با همسنام مقایسه کرد بعدم هر موقع میخواستم برم بیرون بهم میگفت ارایش کن به نظرت چه دلیلی داره که بگه اصلا من از خودم داشتم تعریف میکردم که خوشگلم بعد مامانم گفت نه تو نه خوشگلی نه زشتی از لحاض رفتاریم خیلی منو مقایسه کرد با دیگران برای همینه من همش مقایسه میکنم خودمو وگرنه قبلا اصلا برام مهم نبود