2777
2789
عنوان

جراحی لثه

260 بازدید | 15 پست

سلام دوستان رفتم کلینیک دندان پزشکی

عکس دندونم را گرف گفت عصب کشی لازمه شروع کرد ب عصب کشی

بعد ک تموم شد گف پانسمان کردم ادامه کار هفته دیگ بیا وقتی رفتم خونه موقع غدا خوردن کل پانسمان ریخت بیرون تماس گرفتم گفتن طعبیه بعد یک هفته ک رفتم انتظار داشتم دندونم را پر کنه و کامل وایی وقتی دیدم اقا دکتر گفتن باید جراحی لثه انجام بدین و بعد روکش دنیا ب روم خالی چرا اخه جراحی هفته لیگ نوبت داد خیلی نگرانمممم خیلی عصب کشی دنرون جلو انجام دادم ولییی اینطور نبودههه الانم ک اومدم خونخ دوباره پانسمان کنده شد و افتاد خیلبی نگرانم یعنی دکتر خوبی نیست؟؟؟؟؟

جراحی cl باید انجام بدین برای افزایش طول تاج

جراحی عجیب غریب و ترسناکی نیست که بخواین نگرانش باشین.

یا پوسیدگی خیلی پایین بوده یا دندون همراه پانسمان شکسته که مجبور شدن برن سمت cl

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جراحی cl باید انجام بدین برای افزایش طول تاججراحی عجیب غریب و ترسناکی نیست که بخواین نگرانش باشین.یا ...

گفتن چراحی لثههه شما انجام دادین؟؟؟

فکر کنم شکوندن😔😔دکتر خوبی نی پانسمان سریع دراومد

منم جراحی لثه انجام دادم ولی فک نکنم شما احتیاجی داشته باشی با چیزایی که گفتی ولی بنظرم با چند تا دن ...

شما واس چی بوده سخت بود؟؟؟؟؟

اخه بهم گفتن حراجی لازمه...

دکتر دیگ گردن میگیره؟؟؟؟

گفتن چراحی لثههه شما انجام دادین؟؟؟فکر کنم شکوندن😔😔دکتر خوبی نی پانسمان سریع دراومد

همونه دیگه، cl جراحی لثهست ولی جراحی سنگین و عجیبی نیست.

ربطی به دکتر نداره

بافت دندون که خیلی ضعیف باشه، پانسمان گیر خوبی نداره. و زمانی میگیم پانسمان دراومده که کامل حفره خالی شده باشه و بیمار پنبهی زیر پانسمان رو ببینه.

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

همونه دیگه، cl جراحی لثهست ولی جراحی سنگین و عجیبی نیست.ربطی به دکتر ندارهبافت دندون که خیلی ضعیف با ...

خیلی نگرانم الان دندونم خالی شده و کمی پانسمان روش تا هفته دیگ میمیرم

عزیزم قبل رفتن تحقیق میکردی که چطور دکتری هستدبعد اینکه از لثه هات، هراز گاهی خون و اینا میاد مثلا وقت مسواک یا.... ؟؟ یه چیز مهم اینه که دکتر وقتی در ابتدا ویزیت میکنه باید همه چیرو در ابتدا بگع کع شما تصمیم بگیرین چه از بابت مالی یانوع درمان .. امکان داره این جراحی و... بفرض هزینه هنگفت دستت بذاره، پس باید یا از منشی دکتر یا پذیرش این چیزارو هم میپرسیدی. روکش هم دکتر کارش خوب نباشه امکان داره بعدا کنده بشه و بیفته نمیدونم بهت خوب رسوندم یا نه. ؟؟ امکان داره شما مابین درمان مثلا روکش یا ایمپلنت، دومی رو مایل بودین هر چند هزینه اش زیاده ولی خوب، هر کدوم مزایای خودش رو داره.

عزیزم قبل رفتن تحقیق میکردی که چطور دکتری هستدبعد اینکه از لثه هات، هراز گاهی خون و اینا میاد مثلا و ...

خیلی یهویی شد اصلا دقیقا منم برام سوال شده چرااا از اول نگفتن بهم😔😔😔😔😔موقع شروع گفتن عصب کشی منم چون خیلی عصب کشی کردم فک کردم عصب کشی معمولیه ن اینک بگن جراحی لثهه😔😔😔

شما واس چی بوده سخت بود؟؟؟؟؟اخه بهم گفتن حراجی لازمه...دکتر دیگ گردن میگیره؟؟؟؟

من لثه م سوراخ شده بود و اگر جراحی نمیکردم کل لثه ام از بین میرفت و اصلا درد اینا هم نداشت و بهوش بودم ولی بعدش یکم سخت میشه غذا خوردن باید ابکی بخوری ولی زود اوکی میشه

اما بنظرم حتما با چند تا متخصص صحبت کن و مشاوره بگیر چون ممکنه بعد از جراحی بفهمی که اصلا نیازی نبوده چون خیلی از دکترا مردم رو کردن موش ازمایشگاهی و هرکاری بخوان باهاشون میکنن با اینکه اصلا نیاز نیست

و اینکه حداقل با ۱۰ تا دکتر حرف بزن عزیزم که اگه میشه اسون تر حلش کنی

خیلی نگرانم الان دندونم خالی شده و کمی پانسمان روش تا هفته دیگ میمیرم

نگرانش نباش عزیزم

پانسمان فقط قراره داخل حفره رو پر کنه، اصلا قرار نیست کامل فرم دندون رو بازسازی کنه

جراحی cl هم جراحی خاصی نیست. سرچ کن و ببین چطوره

تا چند روز سخت بود برات؟؟؟؟دکتر دیگ برم گردن میگیرن؟؟؟

عزیزم منظورت از گردن میگیره رو متوجه نشدم

یه هفته ی اول سخت بود برام همش سوپ مجبور بودم بخورم بعدش دیگه کم کم میشد بخوری بعد از سه ماه که کامل کامل خوب شد ولی الان بعد از یک سال بی حسه اون قسمت از سقف دهنم و لثه ی بالای دندون و وقتی جیزای خیلی داغ و خیلی سرد میخورم یجوری میشه ولی در کل اونقدر بد نیست و اصلا استرس نداشته باش

2790
2778
2791
2779
2792